Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OhMiBod Lovelife Wanderlust Magic Wand var 1

OhMiBod Lovelife Wanderlust Magic Wand

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OhMiBod Lovelife Wanderlust Magic Wand tarjoaa kiihottavaa nautintoa, joka saa sinut takuulla hekuman huipulle kerta toisensa jälkeen.

Tämä verrattain hiljainen Magic Wand stimuloi klitoristasi todella voimakkaasti saaden aikaan syviä orgasmeja. Ladattava sauva mahdollistaa täydellisen liikkuvuuden, joten sillä ulottuu helposti kaikkialle vartalollasi.

Vibraattorin muotoilu on hempeän feminiininen sydämenmuotoista päätä myöten. Siinä on seitsemän värinäasetusta, joita hallitset helposti varressa olevien painikkeiden avulla.

Lovelife Wanderlust on pituudeltaan 21,5 cm ja sen halkaisija on n. 6 cm. Se on roiskeenkestävä ja valmistettu pehmeästä silikonista. Akun kesto täyteen ladattuna on n. 2 tuntia ja voit ladata sen mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Pakkauksen mukana saat myös tyylikkään silkkisen säilytyspussin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful