Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ohnut Soft Buffer Penetraatiorenkaat var 1

Ohnut Soft Buffer Penetraatiorenkaat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Haaveiletteko nautinnollisesta läheisyydestä ja syvistä työnnöistä yhdynnän aikana? Ohnut Soft Buffer Penetraatiorenkaat auttavat teidät matkaan.

Nämä neljä pehmeää rengasta tuntuvat miltei kuin aidolta iholta ja ne toimivat luonnollisena stopperina silloin, kun haluatte nauttia syvästä ja intensiivisestä penetraatiosta seksin aikana.

Renkaita voi käyttää yksitellen tai yhdessä, jolloin niiden kokonaispituus on 7 cm. Ne asetetaan aivan peniksen juureen samalla tavalla kuin esim. penisrengas, ja ne huolehtivat siitä, että mies voi tehdä voimakkaita ja syviä työntöjä ilman että nainen tuntee epämukavuutta.

Renkaiden sisähalkaisija on 1,8 cm ja ne joustavat jopa 20,3 cm:iin asti. Niitä voi käyttää kaikista materiaaleista valmistettujen seksilelujen kanssa ja myös kondomin päällä.

Ohnut Soft Buffer -renkaat on valmistettu lateksittomasta ja ftalaatittomasta polymeeristä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paljon vaivaa, koska törmäilet asioihin.
He - 23. may. 2020
Jos sinun ja vaimosi välillä on pieni kokoero ja sinusta tuntuu, että et voi antaa kaikkeasi, koska pelkäät häneen sattuvan, nämä renkaat ovat paras ystäväsi. Kumppanini on saanut tiheimmät ja voimakkaimmat orgasmit moneen vuoteen sen jälkeen, kun vihdoin käytimme näitä renkaita. Puhumme yli viidestä orgasmista yhdyntää kohti ja 30 sekuntia yhtäjaksoisesti ensimmäistä kertaa 5 vuoteen. Päätämme aina antamalla toisillemme yläviitoset ja yhden ylimääräisen renkaasta.
0
Ehdottomasti rahan arvoinen
Ludwig - 9. may. 2021
En ollut varma hinnasta, mutta ajattelin kokeilla. Se oli ehdottomasti sen arvoista. Jos olet hieman isompi (tai jos kumppanisi on liian iso), tämä on ehdottomasti hyvä hankinta. Se näyttää hieman oudolta ensimmäistä kertaa päälle puettuna, joten olisi mukavaa, jos väri olisi hieman neutraalimpi tai ehkä hieman läpinäkyvä. Mutta unohdimme sen nopeasti, koska se oli niin tehokas. Kumppanini on melko pieni ja minä olen 18x14, joten oli hienoa, että meidän molempien ei tarvitse olla niin varovaisia. Olin hieman epävarma miltä se tuntuisi, mutta rengas on erittäin joustava. Olin aluksi hieman epävarma, tuntuisiko se hyvältä, sillä en pääse kovin syvälle, sillä pohja on suljettu, joten voit olla hieman "ronskimpi" menemättä liian pitkälle. Kumppanini pystyi rentoutumaan ja halusi jopa olla päällä, koska hän saattoi pitää vähän lisää hauskaa ilman että (hänen omien sanojensa mukaan) "seivästän hänen kohtunsa". Suosittele liukuvoiteen käyttöä pukemisen yhteydessä. Siitä tulee hieman luonnollisempaa ja helpompaa. Lisäksi se "liukuu" takaisin paikoilleen, jos satut vetämään sitä liian korkealle.
0
Antaa itseluottamusta sängyssä
Se on hieman liian iso - 16. jul. 2021
Tyttöystäväni ja minä olemme kamppailleet pitkään sen kanssa, että olin miehenä hieman liian pitkä siihen, mikä on hänelle mukavaa. Ohnut pienentää muutamalla tuumalla kaikilla renkailla, mikä tekee siitä taas kiihottavaa hänelle ja antaa luottamusta siihen, että se voi olla kiihottavaa. Usein käytämme sitä vain alussa ja heitämme sen pois myöhemmin, kun luottamus on olemassa! Miehenä sillä ei ole suurta merkitystä, joten se, että hän on rennompi, on puhdas bonus! Suosittelemme lämpimästi niille, joiden sukupuolielimet eivät aina ole yhteensopivia!
0
Super duper!
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla ei ollut aavistustakaan, että näitä on olemassa! Ne toimivat hienosti! Olisin kuitenkin kuunnellut ohnutin omilla sivuilla olevaa kokosuositusta ja tilannut isomman koon, jotta ne istuisivat hieman löysemmin! Olisin kuitenkin halunnut, että olisitte myyneet myös, erillisiä osia tämän peruspaketin lisäksi! Muuten toimivat superhyvin ja tuskin huomaa, että ne ovat pelissä!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful