Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ouch! Elegant Anustappi var 1

Ouch! Elegant Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ouch! Elegant Anustappi on erinomainen valinta, jos etsit pientä ja tyylikästä anustappia. Se on valmistettu metallista, joten stimulaatio on takuulla tehokasta. Pisaraa muistuttava muotoilu takaa käyttömukavuuden.

Tässä mustassa anustapissa on paksu pohja, jonka avulla tapista saa hyvän otteen ja joka pitää sen turvallisesti paikallaan. Tapin pohjassa on kaunis tekotimantti, jonka halkaisija on 2 cm. Kimalteleva timantti antaa tapille kauniin, feminiinisen vivahteen.

Koska valmistusmateriaali on metalli, tappi on miellyttävän painava käytössä, mikä tarjoaa osaltaan tuntuvampaa stimulaatiota. Lisäksi sitä voi käyttää lämpötilaleikkeihin, eli voit viilentää tai lämmittää sitä ennen käyttöä. Laita se vesihauteeseen 10 minuutiksi ennen käyttöä, mutta tarkista aina lämpötila esim. käsivarren iholle ensin.

Koska anus ei liukastu luonnostaan, on aina tärkeää käyttää hyvää anaaliliukuvoidetta anaalilelujen kanssa. Käytön jälkeen voit puhdistaa tapin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Ouch! Elegant Anustappi on pituudeltaan 8,5 cm, josta n. 6,5 cm on sisään asetettavaa. Tapin halkaisija on 2,7 cm ja se painaa 71 g.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful