Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ouch! Ranne- ja Nilkkakahleet var 1

Ouch! Ranne- ja Nilkkakahleet

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ouch! Ranne- ja Nilkkakahleet tarjoavat mahdollisuuden sitoa kumppanisi nilkat ja ranteet toisiinsa.

Neljä kahletta kiinnittyvät toisiinsa pitävästi karbiinihaoilla, joten niitä voi käyttää yhdessä tai erikseen. Jokaisessa kahleessa on myös kookas metallirengas, jolla ne voi kiinnittää esim. köydellä tai ketjulla vaikka sänkyyn kiinni.

Ouch! Ranne- ja Nilkkakahleet sopivat erinomaisesti sekä helliin että rankempiin bondage-leikkeihin. Tukevat kahleet ovat sileät sekä sisä- että ulkopuolelta ja tuntuvat siten miellyttävältä käytössä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kaikkea kivaa
Satu - 7. oct. 2021
Hyvin pysyy kiinni
Saalis kiinni
Säpäs7374 - 30. sep. 2020
Molemmille tuntui kiihottavalta oli kumpi vaan nipussa. Helppo niputtaa
Vau!
Ei ihan aloittelija - 13. mar. 2020
En ole ihan aloittelija sidontaremmien käytössä, mutta en ole koskaan omistanut itse käytettyjä tuotteita. Siksi päätin ostaa tämän, koska se oli halpa, joten voisin nähdä, tulisiko minun päivittää sitä, kun olen käyttänyt sitä jonkin verran. Mutta VAU! Pakkauksen avattua, huomasin jo tuoksusta, että se oli laadukas. Se haisi aidolta nahalta ja metalli kolisi ihanasti. Kokeilin sitä tietysti, sillä minulla oli edelleen epäilyksiä, voisiko sillä sitoa minut, koska olen keskimääräistä vahvempi ja olen rikkonut leluja ennenkin. Nämä kahleet eivät sallineet yhtään liikkumista! Revin ja kamppailin kaikin voimin, mutta se ei antanut yhtään periksi. Aivan loistava tuote, varsinkin kun otetaan huomioon hinta! Joskus minua häiritsee, jos tilaamani tuotteet saapuvat myöhässä, mutta paketin saaminen kesti vain 3 päivää! Tilaan varmasti jatkossakin täältä sivulta.
0
Hyvä ulkopuoli, mutta hieman vääntynyt.
Matte - 16. sep. 2019
Raudat antavat vankan ensivaikutelman ja muiden mukaan ne ovat mukavat pitää. Renkaiden ja silmukoiden laatu on kuitenkin kaikkea muuta kuin hyväksyttävä... todella huono itse asiassa.
0
Ihana laatu ja tuhma nautinto
maya - 14. aug. 2016
Nämä kahleet on toteutettu upeasti ja ovat loistavat kauttaaltaan. Pelkästään kumppanin näkeminen niihin sidottuna on tuhmaa. Lisäksi laatu on huippuluokkaa. Ne ovat mukavat ja pehmeät käyttää, kun on täysin sidottu ja toisen ihmisen mielikuvituksen ja vallan armoilla. Voin suositella kaikin tavoin.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful