Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ouch! Puppy Play Neopreeninen Maski var 1

Ouch! Puppy Play Neopreeninen Maski

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pidä villi susihukkasi kurissa tai rankaise tottelematonta pentua Ouch!-tuotemerkin neopreenisella puppy play -maskilla. Kuonokoppa taltuttaa vallattomatkin lemmikit ja se on helppo riisua, kun kiltti pentu ansaitsee palkinnon.

Sujauta pehmeä ja mukava huppu päähän ja heittäydy kiihkeään roolileikkiin. Irrotettava kuonokoppa ja taivutettavat korvat antavat maskille täydellisen viimeisen silauksen! Opeta lemmikillesi uusia temppuja ja palkitse hänet herkuilla, jotka saavat hännän heilumaan ja hengityksen kiihtymään.

Lisää kokonaisuuteen kaulapanta (ei mukana) varmistaaksesi, ettei pikku pentusi pääse harhailemaan liian kauas emännästään tai isännästään.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kaunis tuote
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan tyytyväinen tuotteeseen, se sopii hyvin tiukasti päähäni. Suukappaleen painikkeet ovat hieman hankalat käyttää, niitä on painettava melko paljon. Materiaali on pehmeää ja huomattavan puhdistettavaa.
Konekäännös sivustolta sinful.nl
Hyvä ensimmäiseksi
Anonymous - 9. feb. 2023
Voin ehdottomasti sanoa, että se on hyvä ensimmäinen huppu! Se ei ollut liian kallis, mutta samaan aikaan jäin pupplayyn todella jumiin, joten se otti paljon turpaan ja loppua kohden se tuskin enää pysyy kasassa :")) Ja jos on isompi pää, niin tuskinpa se istuu ja sopii niin kuin pitääkin ilman jatkuvaa säätämistä,,,,se on sitten vähän tunnelman tappaja. Mutta yleisesti ottaen ihan ok!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful