Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ovo D5 Ladattava Minivibraattori var 1

Ovo D5 Ladattava Minivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ovo D5 Ladattava Minivibraattori on tyylikäs valinta ensimmäistä minivibraattoriaan etsivälle.

Vibraattorin koko ja minimalistinen muotoilu tekevät siitä oivallisen valinnan käyttäjälle, joka kaipaa tehokasta värinää elegantissa ja huomiota herättämättömässä paketissa. Ovo D5 sopii mainiosti myös käsilaukkuun ja reissun päälle.

Vibraattori on päällystetty silkinpehmeällä, saumattomalla silikonilla ja säädät sen kolmea värinärytmiä ja kahta nopeutta yhdellä yksinkertaisella painikkeella. Klitorisorgasmien saaminen tällä on fantastisen helppoa ja nopeaa.

Lisäksi minivibraattori on vesitiivis ja ladattava. Se on 80 % ladattu vastaanottaessasi sen, joten pääset alkuun hetimiten. Kahden tunnin latauksella saat tunnin verran kiihottavaa leikkiaikaa.

Ovo-tuotteet valmistetaan Saksassa ja valmistaja myöntää tuotteilleen 15 vuoden takuun - lue lisää pakkauksesta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Uusi suosikki
Anonymous - 12. jan. 2018
Minulla oli tavallinen paristokäyttöinen vibraattori ennen tätä, ja halusin sellaisen, joka oli ladattava. Tätä on paljon helpompi käyttää kuin edellistä. Voit kytkeä sen päälle ja pois päältä helposti pitämällä painiketta alhaalla, eikä sinun tarvitse selata kaikkia värähtelyjä. Se on vedenpitävä, mikä on hauskaa, ja se, että se on terävä, antaa minulle henkilökohtaisesti paljon vaihtoehtoja. Muovi on erittäin mukava ja helppo puhdistaa, ja se latautuu melko nopeasti. Se on erittäin käyttäjäystävällinen ja tyydyttää joka kerta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful