Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ovo E8 Ladattava G-pistevibraattori var 1

Ovo E8 Ladattava G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ovo E8 Ladattava G-pistevibraattori tarjoaa nautinnollisia G-pisteorgasmeja.

Sen kaartuva varsi ja pinnan ihanasti stimuloiva kohokuvio hierovat sinua sisäisesti osuen erityisen hyvin G-pisteelle.

Valmistettu ainutlaatuisesta Silkskyn-silikonista, joka antaa periksi kosketuksille ja tuntuu huikean luonnolliselta. Ovo tarjoaa laadukkaalle E8-vibraattorille 15 vuoden takuun.

Se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa. Leiki sen viidellä värinärytmillä ja kolmella intensiteetillä yksin tai ota kumppanisi leikkiin mukaan.

Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Kahden tunnin latauksella saat tunnin verran leikkiaikaa. Toimitetaan 80 % ladattuna, joten pääset testaamaan sitä saman tien.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Luotettava väline
usingthis247 - 26. jan. 2019
Tämä vibraattori on vedenkestävä ja se on suunniteltu mainiosti sitä varten, joten latauspisteeseen ei takuuvarmasti mene mitään sisälle. Materiaali on hyvin mukava ja kesätävntuntuinen sekä nappulat on hyvin helppokäyttöisiä. Värinätehokkuutta voi laittaa 3 eri asteikolle ja värinän rytmiä pystyy säätää sivunäppäimillä. Värinätehokkuus ja asteikot ovat hyviä, mutta aivan kovimpaan käyttöön se ei ole tarpeeksi tehokas, toisinkuin esim. magic wandit. Kuljetus on hyvä ja tuote on hyvin laadukas. Ainut negatiivinen asia tuotteessa on sen kestoaika, joka on max pari tuntia. Suosittelen tuotetta kaikille, kokeneille ja aloitteleville käyttäjille.
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful