Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ovo F6 Dildovibraattori var 1

Ovo F6 Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ovo F6 on täydellinen valinta käyttäjälle, joka kaipaa tehokasta mutta yksinkertaista dildovibraattoria, jonka muotoilu ei herätä turhaa huomiota. Vibraattorin takapuoli on litteä ja kevyesti pyöristetty, kun taas etupuoli kaartuu voimakkaasti.

Ovo F6 Dildovibraattori hemmottelee sinua sen viidellä värinäasetuksella, joiden intensiteettiä voi säätää kevyestä tehokkaaseen. Plus- ja miinuspainikkeet säätävät värinän voimakkuutta ja nuolilla valitset värinärytmin.

Upea vibraattori on valmistettu silikonista, joka ei sisällä ftalaatteja. Vibraattoria voi käyttää suihkussa, mutta älä upota sitä veteen.

Huomioithan, että Ovo F6 toimii 2 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen. Ovo-tuotteet valmistetaan Saksassa ja valmistaja lupaa niille 15 vuoden takuun, josta voit lukea lisää tuotepakkauksesta.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful