Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ovo Q1 Ladattava Anaalivibraattori var 1

Ovo Q1 Ladattava Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ovo-tuotemerkin upea Q1 Ladattava Anaalivibraattori tarjoaa erityisen intensiivisiä eturauhasorgasmeja ja kiihottavia anaalileikkejä.

Anatomisesti muotoillun tapin varsi kaartuu juuri täydellisesti, jotta se osuu hyvin eturauhasellesi hieroen sitä nautinnollisesti.

Q1-vibraattorissa on kaksi tehokasta moottoria, joista toinen on varressa ja toinen tyvessä, jossa se hyväilee välilihan aluetta ihanasti tarjoten herkullisia rimming-tuntemuksia.

Valmistettu joustavasta, ftalaatittomasta silikonista, joka tuntuu todella miellyttävältä käytössä. Kyseessä on niin laadukas vibraattori, että valmistaja lupaa sille 15 vuoden takuun.

Tappi on vesitiivis, joten voit hyvin ottaa sen myös suihkuleikkeihin mukaan. Leiki sen kahdella värinärytmillä ja kolmella intensiteetillä yksin tai ota kumppanisi nautintoon mukaan.

Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Kahden tunnin latauksella saat tunnin verran leikkiaikaa. Toimitetaan 80 % ladattuna, joten pääset kokeilemaan sitä saman tien.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful