Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Ovo S5 Ladattava Lay-on Klitorisvibraattori var 1

Ovo S5 Ladattava Lay-on Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Ovo-tuotemerkin huomiota herättämätön ja sopivan reissukokoinen S5 Ladattava Lay-on Klitorisvibraattori tarjoaa entistäkin ihanampia klitorisorgasmeja.

Vibraattori on valmistettu pehmeästä, kohokuvioidusta silikonista ja se on anatomisesti muotoiltu, joten sen avulla stimulaatiota on helppo suunnata klitorikselle.

Silikonimateriaali on täysin ftalaatitonta ja vartaloystävällistä. Silkinpehmeä pinta tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja sen sisällä on tukeva ydin, joka helpottaa sitmulaation suuntaamista. Ovo S5 on kaikin puolin laadukas vibraattori.

Vesitiiviin vibraattorin voi ottaa myös suihkuun mukaan. Nauti sen kolmesta värinäasetuksesta ja kolmesta intensiteetistä, joista löydät varmasti suosikkisi.

Ladattava näppärästi mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Kahden tunnin latauksella saat tunnin verran leikkiaikaa. Toimitetaan 80 % ladattuna, joten pääset testaamaan uutta lempileluasi saman tien.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful