Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OVO W1 Klitorisvibraattori var 1

OVO W1 Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

OVO W1 Klitorisvibraattori on täydellinen valinta naiselle, joka arvostaa kaunista ja yksinkertaista muotoilua, tehokasta värinää ja korkeaa laatua. Tyylikäs vibraattori voitti arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon muotoilunsa vuoksi vuonna 2013.

OVO W1 -klitorisvibraattorissa on yksi tasainen värinänopeus, joka tarjoaa tehokasta nautintoa käyttäjälleen. Vibraattori sopii hyvin soololeikkeihin tai käytettäväksi kumppanin kanssa.

Vibraattori on valmistettu ftalaatittomasta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se on hiljainen käytössä, joten sitä voi käyttää varsin huomaamattomasti. Vesitiivistä vibraattoria voi käyttää myös suihkussa.

Vibraattori toimii 2 x LR41-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana. OVO-tuotteet valmistetaan Saksassa ja valmistaja tarjoaa niille peräti 15 vuoden takuun, josta voit lukea lisää pakkauksesta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ovo W1
arja - 17. nov. 2017
hyvä
Kyllä
Anonymous - 13. mar. 2024
Pidän siitä, ja myös kumppanini näyttää pitävän siitä. Hienoa minulle, joka en voi tulla yhdynnässä muuten :)
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pieni mutta vastahakoisesti hyvä!
Anonymous - 7. sep. 2018
Pieni ja joustava, voit käyttää sitä yhdynnän aikana sen pienen koon ansiosta!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Erittäin voimakas vibraattori
Anonymous - 13. mar. 2024
Valitettavasti en ole läheskään tyytyväinen tähän ostokseen. Suurin ongelma on värähtelyt, jotka ovat erittäin voimakkaita / nopeita (laasti toimii nopeasti, mikä antaa "hienoja" värähtelyjä) Tämä valitettavasti minulle tekee tuotteesta melkein sietämättömän käyttää, koska kuten tyttöystäväni sanoi: "Se on epämiellyttävä pitää kädessäsi, en voi kuvitella, miten se tuntuu intiimimmissä paikoissa". Se oli erittäin epämiellyttävä kokemus. On sanottava, että tämä ei todellakaan ollut ensimmäinen kokemukseni vibraattorista, eikä minulla ole koskaan aikaisemmin ollut vastaavia ongelmia. Värähtelijä on myös uskomattoman pieni, paljon alle ilmoitetun 6 senttimetrin, mikä vaikeuttaa sen käyttöä, eikä vähiten värähtelyjen vuoksi, jotka tekevät mahdottomaksi pitää siitä kunnolla kiinni kahdella sormenpäillä, joille on tilaa. Muotoilu on mukava ja yksinkertainen (kuten kuvissa), ja materiaali vaikuttaa pehmeältä ja mukavalta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Herkullinen pikku kuumakalle ;-)
Anonymous - 10. sep. 2014
Mielestäni Ovo on mega herkullinen, tuli alle 5 minuutissa, kun ratsastin tyttöystävälläni. -Ainut huono puoli on, että se loppuu nopeasti akku, mutta sitten oli hyvä asia, että ostin juuri ylimääräisen pakkauksen ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful