TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
OVO W1 Klitorisvibraattori var 1

OVO W1 Klitorisvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

OVO W1 Klitorisvibraattori on täydellinen valinta naiselle, joka arvostaa kaunista ja yksinkertaista muotoilua, tehokasta värinää ja korkeaa laatua. Tyylikäs vibraattori voitti arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon muotoilunsa vuoksi vuonna 2013.

OVO W1 -klitorisvibraattorissa on yksi tasainen värinänopeus, joka tarjoaa tehokasta nautintoa käyttäjälleen. Vibraattori sopii hyvin soololeikkeihin tai käytettäväksi kumppanin kanssa.

Vibraattori on valmistettu ftalaatittomasta silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Se on hiljainen käytössä, joten sitä voi käyttää varsin huomaamattomasti. Vesitiivistä vibraattoria voi käyttää myös suihkussa.

Vibraattori toimii 2 x LR41-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana. OVO-tuotteet valmistetaan Saksassa ja valmistaja tarjoaa niille peräti 15 vuoden takuun, josta voit lukea lisää pakkauksesta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful