Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pasante King Size XL Kondomit 12 kpl var 1

Pasante King Size XL Kondomit 12 kpl

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pasante King Size XXL Kondomit on suunniteltu miehille, joille Large-kokoiset kondomit ovat liian pieniä tai tiukkia. Oikean kokoinen kondomi pysyy hyvin paikallaan muttei purista, jolloin sitä ei juurikaan huomaa käytön aikana.

Suosittelemme tarkistamaan, että King Size XL on oikea koko ennen tuotteen ostamista. Sen pituus on 205 mm, leveys 60 mm ja paksuus 0,07 mm.

Kondomin pinta on sileä, ja se tuoksuu miedosti appelsiinille ja vaniljalle. Kaikki Pasanten kondomit on kevyesti liukastettu, mutta voit halutessasi lisätä hieman kondomeille sopivaa liukuvoidetta, jotta käyttökokemus on vielä luonnollisempi.

Sisältää 12 kondomia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Great value
Nick - 6. may. 2022
No complaints, great value for the price. Better than My.Size because these are at least a bit lubricated
Hyvä kondomi suuremmalle meisselille
tyytyväinen asiakas - 3. feb. 2022
Hyvä kondomi, helppo laittaa paikalleen. Markettien kondomit ovat itselle liian pieniä. Tämä tuote ollut loistava.
hyvä koko
jasu - 20. dec. 2019
Dildojen koko vaatii ison kokoisia kondomeja. Toimii hyvin.
Normaalia parempi
Mikke - 5. oct. 2018
Tämä oli partnerin mielestä kokeilluista mukavin, epäilemättä liukkauden vuoksi. Luvattu tuoksu on mielestäni lähes olematon, mutta eipä ollut sitä normaalia kumin hajuakaan, eli siitä plussaa. Muut kokeilussa mukana olleet olivat Protex X-Large, Durex Erittäin Suuret, Durex XXL, Sultan XL ja Okamoto Mega Big Boy. Tämä on jo jonkun verran leveämpi kuin normaali kumi, ja kokeilluista levein eli rullaa hyvin päälle. Pakettien teksteistä riippumatta kaikki muut kokeillut olivat noin 57 milliä leveitä, tämä oli sen luvatut 60 mm. Vaikka tämä oli se levein niin ei ole kuitenkaan pisin, sen tittelin veivät Durexit. Yhdyin partnerini lisäksi myös hänen arvioonsa siitä, että tämä oli testatuista se mukavimman tuntuinen. Tosin vieläkin hiukan liian kapea, eli seuraavaksi testaukseen pääsee Pasanten Super King jolle luvataan 69 mm leveys. Jostain syystä tuossa välissä ei ole mitään normaalisti saatavilla olevaa kondomia eli kun se standardi on 53-55 mm, markkinamiehen puheissa kaikki XXL merkit ovat 57 mm eli vain pari milliä leveämpiä niin sitten yht'äkkiä pompataankin 60 mm Kingistä suoraan yhdeksän milliä leveämpään Super Kingiin. No onhan se testaus kuitenkin mukavaa puuhaa eli ei valiteta...
Ei pilaa tunnelmaa
Topias - 7. mar. 2018
Helppo laittaa päälle ja pois. Eikä tule perinteistä kumin hajua pilaamaan fiilistä. Siitä iso plussa.
Hyvä istuvuus, huono liukuvoide
N - 19. oct. 2020
Siinä on hyvä istuvuus, se on helppo pukea, mutta ei vie montaa minuuttia ennen kuin kaikki liukuvoide, johon se oli alunperin voideltuna, on poissa, ja se tuntuu kumppanille kuivalta ja ärtyneeltä huolimatta siitä, että hän itse on riittävän kostea.
0
Hyvä istuvuus
Andreas - 22. sep. 2020
Olen viime aikoina temppuillut poikaystäväni kanssa useiden kondomien istuvuuden kanssa. Ne joko sattuvat puettaessa tai koko session ajan - joskus ne jopa saivat minut huijaamaan sanomalla, että olin tullut, vaikka en ollutkaan. Jatkaminen olisi vain tehnyt kipeää. Lopulta menin tunnustamaan, ja hän oli erittäin suloinen ja ymmärtäväinen ja ehdotti kondomien mittaamista. Kävi ilmi, että ne olivat supermarketeista ja apteekit olivat liian pieniä ympärysmitaltaan ja yritimme tilata niitä täältä. Ne ovat kiinteitä, helppoja pukea eivätkä kiristä liikaa käytön aikana. Ostan niitä jatkossa. Ainoa asia, jonka toivoisin oli, että niissä oli uria tai juomuja, jotka antaisivat lisänautintoa tyttöystävälleni.
0
awesome.better fit
Anonymous - 13. mar. 2024
Suuri kondomi peniksille, joiden pituus on noin 18-22 cm +/- ja halkaisija noin 4,5-6 cm +/- . Muuten nämä on yleensä vain tehty suuremmiksi ja hieman ohuemmiksi muovissa paremman tuntuman saamiseksi. Suosittelen näitä, jos sinua häiritsee muiden kondomien liian pieni koko.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä koko noin 20 cm
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mukava, kun normaalit ovat mielestäsi liian tiukat.
Anonymous - 12. oct. 2014
Todella hyvä, ei hajua, hyvä liukuvoide, joka toimii hyvin kaikkien liukuvoiteiden kanssa, mitä ei ole esim. rfsu-kondomeissa.Kiva, kun normaalit kondomit ovat mielestäsi liian tiukkoja.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful