TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Pasante

Pasante on erikoistunut kaikenkokoisiin, -muotoisiin ja -värisiin kondomeihin, mutta löydät valikoimasta lisäksi myös liukkareita. Pasante panostaa erityisesti kondomien laatuun, mikä näkyykin tuotemerkin maailmanlaajuisessa suosiossa.

Pasante valmistaa suositut kondomit

Pasante – Turvaseksiä miehille ja naisille

Pasante on englantilainen tuotemerkki, joka on erikoistunut ehkäisyvälineiden valmistamiseen sekä miehille että naisille. Se on maailman suurimman kondomivalmistajan eli Durexin suuri kilpailija, joka on onnistunut haastamaan tunnetun brändin varsin suurella menestyksellä.

Pasante on itse asiassa yksi nopeimmin kasvavista brändeistä omalla markkina-alueellaan, eikä suotta. Alusta alkaen yrityksen päämääränä on ollut rakentaa organisaatio, joka pystyy reagoimaan nopeasti seksuaaliterveyden jatkuvasti muuttuvaan maailmaan ja kehittämään tuotteita, jotka inspiroivat ihmisiä tekemään parempia ja terveellisempiä valintoja päivittäisessä elämässään.

Tuotteiden laatu on luonnollisesti ollut aina tuotemerkin tärkeysjärjestyksessä korkeimmalla, ja se onkin monipuolisen valikoiman ohella suurin syy siihen, että monet ovat ottaneet brändin omaksi suosikikseen ehkäisyn saralla. Lisäksi tuotteet ovat hinnaltaan edullisia, millä on oma vaikutuksensa ehkäisyvälineiden myyntiin ja saavutettavuuteen etenkin eri ikäryhmien kohdalla.

Laaja valikoima erilaisia ehkäisyvälineitä

Valikoima koostuu kattavasta määrästä erilaisia kondomeja, joista löytyy kutakuinkin kaikkia kokoja, muotoja, paksuuksia ja makuvaihtoehtoja mitä kuvitella saattaa. Kondomeja on saatavilla mm. erityisen ohuina vaihtoehtoina, juomutettuina tai viilentävinä tai lämmittävinä versioina. Mahdollisuuksia on siis monia, joten valikoimasta löytyy mitä todennäköisimmin myös sinun tarpeisiisi sopivia ehkäisyvälineitä.

Jos käytät tavallisesti Durex-kondomeja, huomaat varmasti, että Pasanten kondomit tuntuvat tutuilta ja kotoisilta. Molempien brändien tuotteet nimittäin muistuttavat toisiaan sekä muodon että pakkausten osalta. Molemmat ovat mainioita tuotemerkkejä, mutta hinnaltaan Pasante on helposti voittaja, sillä sen tuotteet ovat selvästi edullisempia.

Miehille suunnattujen kondomien lisäksi Pasante valmistaa kondomeja naisille sekä turvalliseen suuseksiin tarkoitettuja nuolemissuojia. Suuseksisuojat ovat ehdoton hankinta, mikäli suuseksin harrastaminen on suunnitelmissa. Niitä saa neljänä eri makuvaihtoehtona, joista löytyy jokaiselle jotain: minttu, mustikka, suklaa ja mansikka miellyttävät monia.

Huoletonta ehkäisyä 100 % luonnollisista materiaaleista

Pasanten kondomit valmistetaan lateksikumista. Ensin ne käsitellään maissitärkkelyksellä ja sen jälkeen ne voidellaan silikoniöljyllä. Niinpä voit huoletta nauttia tuotemerkin kondomeista ilman pelkoa tarpeettomista lisäaineista, jotka saattaisivat vahingoittaa sinun tai kumppanisi vartaloa.

Monissa kondomeissa on liukastus jo valmiiksi, mutta usein niiden kanssa kannattaa silti käyttää erillistä liukuvoidetta nautinnon maksimoimiseksi. Kondomien kanssa suositellaan käyttämään pääsääntöisesti vesi- tai silikonipohjaista liukuvoidetta. Vältä öljypohjaisten liukuvoiteiden käyttöä kondomien kanssa, sillä ne saattavat vaikuttaa kondomin pintaan, jolloin lateksiin voi muodostua reikiä.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen tuotteisiimme tai valinnan tekeminen tuntuu vaikealta, ole ilman muuta yhteyksissä asiakaspalveluumme. Tunnemme tuotteemme hyvin, joten meiltä saat aina hyviä neuvoja niin sopivien tuotteiden valintaan kuin käyttöönkin. Ja jos valikoimastamme näyttäisi puuttuvan juuri se tuote, jota eniten haluat, voit myös pyytää asiakaspalvelua selvittämään, josko voisimme hankkia sen myyntiin.

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful