Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Passion Pointer Ladattava Hieromasauva var 1

Passion Pointer Ladattava Hieromasauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Passion Pointer on erittäin tehokas kaksinopeuksinen hieromasauva. Sillä on pehmeä, pyöreä pää, jolla voi hieroa rentouttavasti koko vartaloa tai stimuloida intiimialueita orgasmiin. Se sopii hyvin myös parileikkeihin. 

Toisin kuin verkkovirtaa käyttävät hieromasauvat, Passion Pointer on ladattava, joten voit liikkua vapaasti käyttäessäsi sitä.

Passion Pointer on yksi suosituimmista Magic Wand -tyyppisistä hieromasauvoista, jotka ovat tuttuja mm. Sinkkuelämää-sarjasta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Orgasmi taattu!
Anonymous - 7. jan. 2012
Passion Pointerissa on ihanat voimakkaat värähtelyt, jotka voi todella tuntea! On 2 nopeutta, joita kutsuisin keskipitkäksi ja korkeaksi. Värähtelijää voidaan käyttää vain ulkoisesti, koska se ei ole vedenpitävä, ja sinun on oltava hieman varovainen puhdistettaessa sitä. Muotoilu ei ehkä ole niin seksikäs, mutta toisaalta ystävämme voi maata ilman, että kukaan kikattelee. :) Pään keskikohdan ympärillä on pieni "hitsaus", mutta sitä ei huomaa. Osoitin on suhteellisen hiljainen, joten sitä voi käyttää myös vieraiden ollessa talossa. Jos kamppailet orgasmin kanssa, tämä on yksi markkinoiden parhaista tuotteista "ongelman" korjaamiseksi. :) Jos olet yksi niistä ihmisistä, joille orgasmit ovat helppoja, tämä on loistava vibraattori pikavibraattoriksi, mutta myös pidempään leikkiin ja isoihin klitorisorgasmeihin. Tietenkin sitä voi käyttää myös muualla kehossa. Muista hyvä liukuvoide. Pointeria voivat käyttää sekä miehet että naiset. Jos pidät enemmän toiminnallisuudesta kuin muotoilusta, Passion Pointer on loistava valinta klitorisvibraattoriksi. Ja se on myös edullinen. :) Pidä hauskaa!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Absoluuttinen orgasmitakuu
Anonymous - 13. mar. 2024
Absoluuttinen orgasmitakuu - ja kateustakuu; myös tyttöystäväsi käyttää sitä. Suuri kiinteä mutta pehmeä pää on yllättävän taipuisa ja erittäin mukava ihoa vasten. Imeytyy nopeasti kehon lämpöön. On helppo ymmärtää, miksi juuri tällaista hierontalaitetta käytetään klassisessa amerikkalaisessa "orgasminharjoitteluelokuvassa". Kestää ladattuna pitkään ja on helppo puhdistaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todellinen ruiskutustyökalu
Anonymous - 13. mar. 2024
Todella loistava seksilelu, jota suositellaan lämpimästi. Ja super nopea toimitus myös.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Leiki yksin tai anna miehesi auttaa
Anonymous - 13. mar. 2024
Mielestäni tämä on fantastinen tuote. Näin sen esittelyn televisiossa useita vuosia sitten Joan Ørtingin tekemässä ohjelmassa. Ostin sen heti, enkä ole sen jälkeen tarvinnut toista lelua. Nyt hieromasauvani on elinkaarensa lopussa - (ja kuten sanoin, se on kestänyt useita vuosia... luulen, että viisi...) ja olen juuri ostanut vanhan tilalle uuden - samanlaisen... Se on hieno, koska se on niin suuri, että se ei hiero vain klitorista, vaan myös koko ympäröivää aluetta. Lisäksi se on niin helppokäyttöinen, että myös poikaystäväsi tai miehesi voi käyttää sitä sinuun ilman epäilyksiä siitä, että "hän osuu oikeaan kohtaan".... Toinen plussa on se, että mieheni voi käyttää sitä aika ajoin.... Nyt ajattelet... Mitä? Ja ei, ei seksuaalisiin tarkoituksiin. Hän kärsii usein krampista, mutta jos hän vain saa tämän tehokkaan vibraattorin paikalleen, kramppi liukenee "hetkessä". Yksi pieni miinus... Kun paristo on loppumassa, se heikkenee... Mutta sitten voit vain kytkeä virran päälle, ja lupaan sinulle, että se toimii taas... Se on mukava ihoa vasten ja saavuttaa nopeasti saman lämpötilan kuin sinä. Olen yksi niistä tytöistä, joiden on ollut vaikea saavuttaa orgasmia... Ei enää... Tämän vibraattorin ansiosta... Suosittelen sitä kaikille...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Noisemakers
Anonymous - 13. mar. 2024
Positiivisista arvosteluista huolimatta se ei vastaa odotuksiani. Ensinnäkin se on niin meluisa, että on mahdotonta päästä tunnelmaan, toiseksi vaiheiden 1 ja 2 välillä ei ole juuri mitään eroa, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä se on uskomattoman kömpelö.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ihan kiva.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tyttöystäväni ja minä olemme käyttäneet sitä paljon, ja saan hänet helposti tulemaan jopa 10 kertaa. on kuitenkin joitakin asioita, joihin en ole täysin tyytyväinen. se on todella meluisa, se ei ole kovin helppo puhdistaa ja viimeinen on luultavasti makuasia, mutta itse pää on jousella ja voi antaa periksi, mistä en pidä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
monitoiminen
Anonymous - 13. mar. 2024
Se tekee työnsä klitoriksella, mutta sitä voidaan käyttää myös emättimen sisäänkäynnillä emättimen valmistelemiseksi, sitä voidaan käyttää esileikkiin anaaliin, koska se löysää takaosaa ja sitä voidaan käyttää myös nänneihin!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful