Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Penis Probe Unisex Dildo var 1

Penis Probe Unisex Dildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Penis Probe on upea sininen dildo, jota voivat käyttää niin miehet kuin naisetkin. Penis Probe on muotoiltu siten, että saat erilaista stimulaatiota riippuen siitä, kumpaa päätä käytät. Paksumpi pää sopii erinomaisesti vaginaaliseen stimulaatioon sekä anaalistimulaatioon, jos olet jo kokeneempi käyttäjä. Ohuempi pää on oivallinen valinta anaalistimulaatioon ensikertalaiselle tai jos nautit enemmän kevyemmästä stimulaatiosta.

Penis Probe on valmistettu joustavasta mutta tukevasta materiaalista ja sen pinta on mukavan sileä. Se tuntuu entistäkin miellyttävämmältä kun käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Käytön jälkeen voit puhdistaa dildon lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Penis Probe on 17,3 cm pitkä ja halkaisijaltaan 1,5-2,9 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
OMG
Maja - 25. dec. 2020
Voi kuinka sanoinkuvaamattoman mahtavaa, pikkuvaginani lähetetään joka kerta seitsemänteen taivaaseen. Voi kuinka rakastan sitä niin paljon.
0
Hieno tuote
Erik - 30. nov. 2020
Olen käyttänyt sitä jo 15 kertaa ja saanut sen kokonaan sisään, joten täytyy vain oppia ja löytää oikea kohta! Mutta sitä on vaikea hallita, kun se siitä tulee liukas
0
Hieno tuote
Erik - 29. nov. 2020
Ihana ja mukava ja olen tyytyväinen, että se on niin helppokäyttöinen, vaikka se on liukas
0
Täysin sanoinkuvaamaton
Rene - 6. nov. 2020
Aivan mieletöntä kuinka hyvä keksintö se on .. luulisi sen olevan räätälöity miesten anuksille, koska se osuu täydellisesti pepun sisälle, joten saat niin villit ja voimakkaat orgasmit! Olen aivan sekaisin! Rakastan rakastan rakastan, että se voi lähettää minut seitsemänteen taivaaseen
0
OK
Amanda - 19. sep. 2020
Se on esteettisesti miellyttävä, mutta se ei myöskään ole iso, vaan hyvin pieni, joten pienimmälläkin kokemuksella anaalileikeistä se on erittäin puutteellinen täyttämisen suhteen. Heti kun otin sen pakkauksesta, sain käsiini uskomattoman miellyttävän tuoksun, joka ei ole vielä toistuvan ja perusteellisen pesun jälkeen hävinnyt. Jos olet täysin uusi anaalissa, sitä voidaan suositella lempeään aloitteluun, mutta muuten ei.
0
Paha haju
Anonymous - 12. apr. 2021
Erittäin voimakas muovin haju, joka ei häviä edes useiden päivien ja lukuisten puhdistusten jälkeen. Kauhean epämiellyttävä
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Dildo, joka haisee pahalle, pysy kaukana
Anonymous - 13. mar. 2024
Halpa unisex-dildo, jota voivat käyttää naiset tai miehet. Valitettavasti tuote haisi ja heitin sen pois. Älä osta. Avasin paketin, mutta siinä oli erittäin paha haju. Ei ollenkaan hyvä
Konekäännös sivustolta sinful.no
Fantastinen ja yksinkertainen
Anonymous - 3. may. 2017
Erittäin yksinkertainen, sujuva ja helppokäyttöinen monin tavoin. Täydellinen koko, kun haluat hieman helpomman tunkeutumisen tai "lämmittelyn". Toimii loistavasti sekä anaalisesti että vaginaalisesti tytölle. Raikkaan näköinen, helppo puhdistaa ja helppo pakata huomaamattomasti matkoille, joilla on aikaa "hauskanpitoon".
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tee työsi!
Anonymous - 13. mar. 2024
melko pienikokoinen, mutta toimii täydellisesti aloittelijan dildona!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Pieni mutta käytännöllinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä "lämmittää" takapuolta ennen sisään menoa! Ei mitään, mitä käyttäisin vaginaalisesti, hieman liian pieni siihen. Tämä on toinen ja olen yhtä tyytyväinen silloin kuin nyt anaalikäyttöön.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful