TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Penisrengas Bullet-vibraattorilla var 1

Penisrengas Bullet-vibraattorilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos kaipaatte pitempikestoisia ja entistä nautinnollisempia yhdyntäkokemuksia, Penisrengas Bullet-vibraattorilla on erinomainen hankinta.

Penisrengas tekee erektiostasi kookkaamman ja kestävämmän samalla kun sen sisäänrakennettu vibraattori värisee kiihottavasti kumppanisi klitorista varten. Penisrenkaan avulla saatte helposti uutta virtaa makuuhuoneeseen.

Penisrenkaassa oleva bullet-vibraattori värisee yhdellä tehokkaalla tasolla. Penisrengas on vesitiivis, joten voitte nauttia siitä myös suihkussa.

Penisrengas on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Halkaisijaltaan se on 2,5 cm, joten se istuu tiukasti peniksen ympärillä, mikä tuntuu monista kiihottavalta. Penisrenkaan mukana saat myös kaksi paristoa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful