TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pipedream DP Cocktrainer System Itsetyydytysväline Laskurilla var 1

Pipedream DP Cocktrainer System Itsetyydytysväline Laskurilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos haluat harjoittaa kestävyyttäsi ja tulla paremmaksi rakastajaksi, Pipedreamin DP Cocktrainer System on juuri oikea itsetyydytysväline sinulle. Sen lisäksi, että se tuntuu uskomattoman herkulliselta peniksesi ympärillä, se myös auttaa sinua harjoittamaan kestävyyttäsi ja ehkäisemään ennenaikaista siemensyöksyä. 

Holkki on n. 13 cm pitkä, se on valmistettu ihanan pehmeästä ja joustavasta materiaalista, ja sen suuaukko muistuttaa emätintä. Sen sisäpinta on juomutettu nautintoa lisäävillä kohoumilla. Holkin ympärillä on joustavassa penisrenkaassa kiinni oleva laskuri, joka laskee työntöjesi lukumäärän, kuluttamasi kalorit ja ajan, joka kuluu aktin alusta loppuun. Mitä useammin käytät holkkia, sitä paremman tuloksen saat.

Laskurirengas kiristää holkkia, mikä saa sen tuntumaan entistä nautinnollisemmalta. Sen voi myös irrottaa, jolloin sitä voi käyttää tavallisena penisrenkaana, jonka avulla saat suuremman ja pidempikestoisen erektion. 

Pakkauksen mukana tulee pieni pakkaus liukuvoidetta, ja suosittelemmekin vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöä holkin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Lisäksi mukana on pieni pakkaus seksilelun puhdistusainetta, jolla voit pestä holkin käytön jälkeen.

Muista sammuttaa laskuri käytön jälkeen säästääksesi paristoja (mukana).

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful