Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pipedream Extreme Junk In Tha Trunk Nukke var 1

Pipedream Extreme Junk In Tha Trunk Nukke

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pipedreamin Junk In Tha Trunk -nukke täyttää kuumimmat fantasiasi, halusitpa sitten ottaa sen takaapäin tai anaalisesti, tai antaa sille piiskaa.

Nukella on tiukat emätin- ja anusaukot, sekä kauniit, pyöreät pakarat. Voit käyttää sitä monenlaisissa asennoissa. Emättimen sisäpuoli on nystyröity kiihottavilla kohoumilla, ja voit käyttää mukana tulevaa bullet-vibraattoria nuken kanssa saadaksesi vielä voimakkaampaa stimulaatiota. Laita vibraattori siihen aukkoon, jota et juuri sillä hetkellä käytä.

Tummahipiäinen nukke tarjoaa todella aidontuntuisen kokemuksen, sillä se on valmistettu pehmeästä FantaFleshistä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen voit puhdistaa sen helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen suosittelemme käyttämään ajoittain sen sisä- ja ulkopuolelle realistisille seksileluille suunniteltua huoltojauhetta, joka auttaa materiaalia säilyttämään sen pehmeyden ja joustavuuden.

Nukke on leveydeltään 30 cm ja pituudeltaan 20 cm. Pakkauksen mukana tulee näytepakkaukset vesipohjaista liukuvoidetta, seksilelun puhdistusainetta ja huoltojauhetta. Vibraattorin 2 x AA-paristot on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei kovin jännittävä ja melko epätyydyttävä
J - 2. apr. 2019
Melkoinen pettymys, ja olin hieman yllättynyt kuinka pieni tuote todella on. Ei suurta kitkaa missään reiässä, ja vibraattori ponnahtaa ulos jatkuvasti molempia reikiä käyttäessä. Ja jos käytät anuksessa, osut vibraattoriin. Ja pienimmälläkin tärinällä se on kaukana mukavasta. En voi suositella sitä, ellet ole lyhyt ja erittäin leveä.
0
Suloinen pikku takapuoli pumpata!
Peter - 17. nov. 2019
Täydellinen nopeaan orgasmiin! Mukana oleva vibraattori on aivan mahtava ja sitä voi käyttää myös sivusta aivan erilaisen kokemuksen saamiseksi. Sekä emätin että nro 2 kulkevat yhdessä kohti etupuolta, joten jos käytät pisintä tietä (emättimen kautta), peniksen pää voi työntyä ulos (jos sinulla on 20 cm työkalu kuten minulla) ja suihkuttaa juuri haluamaasi paikkaan. ;) Jos pidät pienestä, tämä on dynamiittia! :)
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful