Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pipedream Extreme Tight Grip Mouth and Ass Masturbaattori var 1

Pipedream Extreme Tight Grip Mouth and Ass Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Miksi valita vain yksi jos voit saada peräti kaksi kutsuvaa aukkoa, kuten Pipedream Extreme Tight Grip Mouth and Ass Masturbaattorissa?

Sekä suu- että anusaukko johtavat rakenteeltaan erilaiseen kanavaan, joka stimuloi ja imuttaa sinua todella herkullisesti. Nauti sen nystyröistä ja juomutuksesta joka työnnöllä.

Masturbaattorin holkki on valmistettu erityisestä kaksikerroksisesta Fanta Flesh -materiaalista, joka lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä ja tuntuu huikean aidonkaltaiselta. Holkki on pakattu Tight Grip TPR -materiaalista valmistettuun kuoreen, josta saat hyvän otteen.

Pehmeä kuori antaa sinun säätää masturbaattorin tiukkuutta oman kätesi puristuksella, joten stimulaation määrä on omassa päätösvallassasi.

Molemmat aukot ovat erittäin joustavia, joten masturbaattori sopii useimmille miehille. Sen mukana saat myös näytepakkaukset liukuvoidetta ja seksilelun puhdistusainetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mukava mutta ahdas
Anonymous - 8. mar. 2019
Erittäin mukava mutta tiukka. Oli vaikeuksia saada penis sisään aluksi. Sinun täytyy käyttää paljon voiteluainetta, muuten sitä on vaikea käyttää. Stimuloi erittäin hyvin tuli erittäin kovaa.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful