Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pipedream Finger in the Ace Sormikondomit var 1

Pipedream Finger in the Ace Sormikondomit

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Oletteko valmiita astumaan anaalinautinnon viettelevään maailmaan? Pipedream-tuotemerkki on alan asiantuntija, ja he ovat valmistaneet tämän Finger in the Ace -aloittelijasetin juuri teitä ajatellen.

Peppuun on piilotettu tusinoittain tuntoherkkiä hermopäätteitä, jotka vain odottavat tullakseen stimuloiduiksi, jotta pääsisit kokemaan aivan uudenlaista eroottista nautintoa. Avain näihin uusiin kokemuksiin piilee hitaassa etenemisessä ja oman vartalon kuuntelemisessa.

Käytä settiä kiihottavaan anaaliesileikkiin. Aloita sivelemällä Anal Eaze ‑rentoutusvoidetta anuksen ympäristöön. Sen jälkeen sujauta sormikondomi paikalleen, sivele sen pinnalle ja anukselle runsaasti Anal Moist -liukuvoidetta, ja sitten voitkin lähteä varovaiselle tutkimusmatkalle syvemmälle.

Pakkauksessa on mukana 10 ml:n näytepakkaukset sekä rentoutusvoidetta että liukuvoidetta, ja niiden loputtua voitte hankkia uusia suosikkeja verkkokaupastamme.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful