Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pipedream Travel Trio Itsetyydytysvälinesetti var 1

Yhteenveto

Pipedream Travel Trio -itsetyydytysvälinesetti on oiva matkakumppani miehille.

Settiin kuuluu kolme pientä holkkia, jotka tuntuvat nautinnolliselta peniksen ympärillä. Ne sopivat helposti laukkuun tai reppuun mukaan.

Holkkien aukot muistuttavat suuta, emätintä ja anusta, ja ne on valmistettu todella pehmeästä Fanta-Flesh (TPR) -materiaalista, joka on Pipedreamin oma, erittäin aidontuntuinen materiaali.

Holkit ovat vain n. 10,5 cm pitkiä, mutta ne ovat varsin joustavia ja sopivat useimmille miehille. Sekä suuaukko että holkin varsi venyvät käyttäessäsi niitä.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta holkkien kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit pestä holkit lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Holkkien mukana tulee pieni pakkaus liukuvoidetta ja puhdistusainetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kaikkia hyviä asioita on kolme ?
Anonymous - 13. mar. 2024
Ennen kaikkea. Loistava palvelu ja nopea toimitus. Koko paketti on aivan hieno. Aluksi kuitenkin ajattelin, että reiät olivat aivan liian pieniä, mutta kun siitä pääsee yli, ymmärrän miksi. Hitsi miten hienoja ne ovat, kun ne ympäröivät peniksen. Mieluisuusjärjestyksessä se on suu, anaali ja viimeiseksi emätin. Suu minulla on vain stimuloidakseni glansia, koska se menettää tunteen, kun asetat koko vehkeen. Emättimessä on mielestäni tunne koko matkan sisään aivan kuten anaalissa. Hieman tylsää on se, että et oikeastaan tunne eroa emättimen ja anaalin välillä, vaikka ne ovatkin mukavia. Joten jos kaikki hyvät asiat ovat kolme? No, tämä sarja tuntuu enemmänkin kahdelta plus bonukselta, vain koska voit haaveilla kaikkien reikien täyttämisestä. Suosittelisinko sitä muille... jo tehty.
Konekäännös sivustolta sinful.se
tarpeeksi suuri?
Anonymous - 1. may. 2014
Ongelmana tässä tuotteessa on se, että reikä ei ole tarpeeksi suuri. Luulen, että minulla on hyvin normaali penis, mutta ensimmäisen kerran jälkeen se oli halki reiän, ehkä se on vain minun leveä penikseni. Mutta olen hieman pettynyt, muuten se on ok, se tekee työnsä hienosti. On kuitenkin hieman vaikea päästä alkuun pienen reiän kanssa, täytyy työntää hieman enemmän, mutta se menee tarpeeksi hyvin
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Pipedream Travel Trio Itsetyydytysvälinesetti

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful