Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pleasure Pearls Harjoituskuulat var 1

Pleasure Pearls Harjoituskuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pleasure Pearls -harjoituskuulat sopivat täydellisesti lantionpohjan lihasten harjoittamiseen. Kaksi kaunista helmiäisen väristä kuulaa on painotettu sisältä, joten ne tuntuvat mukavan painoisilta käytössä ja harjoittavat lantionpohjaa tehokkaasti. Helmet toimitetaan kauniissa simpukankuoren mallisessa rasiassa.

Suosittelemme, että käytät Pleasure Pearls -harjoituskuulien kanssa vesipohjaista liukuvoidetta, jolloin niiden paikalleen asettaminen ja käyttö on miellyttävämpää. Molemmat kuulat ovat halkaisijaltaan 2 cm ja niitä voivat käyttää niin aloittelevat harjoittelijat kuin kokeneetkin käyttäjät.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Orgasmin aika
Julie - 9. jun. 2020
Mielestäni ne tekevät valtavan eron siinä, kuinka tiukka olet ja kuinka villin orgasmin saat. Rakasta niitä ja käytä niitä usein!!!!
0
Sillä lailla
Sissel Fast - 24. jan. 2021
Minulla on ollut nämä kuulat monta vuotta, ne painavat 48 g yhdessä, mutta ovat hyvin pieniä, joten saan niistä osani, niitä ei ole tuntunut, kun olen käyttänyt niitä jonkun kanssa tai yksin, voi olla hieman hankala saada ulos, jos ne nousivat ylös ja asettuvat kohdunkaulan taakse. Pinnassa on heikko pieni liitos/nivel, johon voi kerääntyä hieman värimuutoksia, mutta mitään ei tunnu.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful