Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Power Stud Double Penetrator Vibraattori var 1

Power Stud Double Penetrator Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Tällä dildovibraattorilla saat aikaan maksimaalista stimulaatiota. Kahdella dildollaan Power Stud Double Penetrator Vibraattori stimuloi sinua sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Vibraattori koostuu kahdesta toisissaan kiinni olevasta dildosta, joista toinen on toista suurempi. Ideana on viedä molemmat dildot sisään yhtä aikaa, jonka jälkeen voit stimuloida itseäsi upeilla värinöillä.

Suurempi dildo on muotoiltu erittäin aidonkaltaiseksi. Siinä on selkeästi erottuva terska ja suonikas varsi, jotka tarjoavat lisästimulaatiota käytön aikana. Voit valita kolmesta eri värinätasosta, joita säädät pohjassa olevan painikkeen avulla.

Dildoissa on pehmeä PVC-päällyste, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä dildojen kanssa tehdäksesi kokemuksestasi parhaan mahdollisen.

Vibraattori on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa tai kylvyssä. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Power Stud.
Sariloc - 9. oct. 2013
Erittäin suositeltava. Ainoa asia, mikä voisi olla paremmin, on, että suuren ja pienen penetraattorin välinen etäisyys voisi olla hieman suurempi. Luulen, että useimmat naiset ovat tyytyväisiä tähän vibraattoriin.
0
Positiivisesti yllättynyt
BL - 19. mar. 2013
Materiaali on hieman kovempaa kuin odotin, mutta molemmat "varret" ovat uskomattoman joustavia, mikä tarkoittaa, että se sopii useimmille ihmisille. Takavarsi on tarpeeksi joustava, joten sen ei tarvitse mennä sisään. Kokemukseni siitä on uskomattoman positiivinen, ja olin todella yllättynyt värinän voimasta! Hintaan nähden todella hyvä sijoitus, mutta pitää huomioida, että paristoista jokainen on käännettävä omalla tavallaan, kun ne asetetaan vibraattoriin. Tätä ei mainita käyttöohjeissa / pakkauksessa / vibraattorissa.
0
Ok
Anonymous - 12. may. 2021
Hyvä hinta ja laatu
Konekäännös sivustolta sinful.se
Hermostunut mutta hyvä
Anonymous - 2. may. 2022
Aluksi olin hieman huolissani, mutta hetken kuluttua se tuntui ihanalta. Suositeltu
Konekäännös sivustolta sinful.se
fantastinen
Anonymous - 8. jun. 2023
Aivan loistava käytössä, tulee joka kerta, ainoa haaste on, että on/off-kytkin on hieman tiukka.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Suositeltu
Anonymous - 11. aug. 2023
Olin aluksi hieman skeptinen rakkaustyökalun suhteen. Vaimo oli aluksi hieman epäröivä, mutta testattuaan sitä, se on nyt hänen uusi suosikkinsa, jota suositellaan niille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Hyvä laatu ja juuri sopivan kokoinen, jotta vaimon voi viedä uusiin seikkailuihin.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful