TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pump Worx Terskapumppu var 1

Pump Worx Terskapumppu

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Pump Worx Terskapumppu auttaa sinua saamaan täyttävämmän, kovemman ja kestävämmän erektion. Käyttäessäsi tätä pumppua terskasi ympärillä on tuntemus pitkälti samanlainen kuin saadessasi terskalle suihinoton.

Aseta pumppu terskan ympärille, jolloin voit pumpata sen sisälle nautinnollisen tuntuisen, stimuloivan alipaineen. Alipaine imee verta terskaasi tehden erektiostasi kovemman.

Penispumpun avulla ei voi saada pysyvästi kookkaampaa penistä, mutta ennen seksiä käytettynä huomaat varmasti sen vaikutuksen. Monet miehet kokevat itsetyydytyksen ja seksin intensiivisempänä penispumpun käytön jälkeen.

Terskapumpun mukana saat penisrenkaan, jota kannattaa käyttää pumpun kanssa, sillä silloin sen vaikutus tehostuu. Penisrengas on erittäin joustava ja sen voi venyttää halkaisijaltaan jopa 8,5 cm:n kokoiseksi.

Itse pumppu on 11,5 cm pitkä ja sen aukko on halkaisijaltaan 5 cm.

Näin käytät Pump Worx Terskapumppua: - Sivele hieman liukuvoidetta pumpun aukolle, jotta alipaineen muodostuminen helpottuu. - Aseta pumpun sylinteri terskasi ympärille. - Pumppaa hitaasti ja katso kuinka peniksesi kasvaa. Älä kuitenkaan käytä pumppua liian pitkään kerrallaan. Ensimmäisellä kerralla 10 min on riittävä aika. - Pumpun sivussa on quick release -venttiili, jolla saat alipaineen tasattua nopeasti käytön päätteeksi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Mahtava imu!
Tosi hyvä imu joka tuntuu todella loistavalta juuri siellä missä pitääkin! Hieman liukastusvoidetta kullinnuppiin ja pumpun suulle ja terska sisään pumppuun. Ke... Lue lisää
Pasi - 25. jun. 2019
Ei hyvä
Se on kuin tavallinen penispumppu, mutta penis ei sovi eikä pumpussa ole painetta, ei peniksen pään suurentajaa, on täysin hyödytön.Klas - 15. sep. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful