Pipedream

Pipedream on yksi Yhdysvaltojen johtavista seksilelumerkeistä, joka valmistaa tyylikkäitä ja tehokkaita seksileluja. Vuosien saatossa brändi on vastaanottanut useita kansainvälisiä palkintoja innovatiivisten tuotteidensa ansiosta.

Kaikki Tuotteet

Suosio
0
Suodattimet
Hinta
Tarjouksessa
Tuotemerkki
Fantasy for Her (21)
Fetish Fantasy (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fuck Me Silly (15)
PDX Elite (16)
PDX Male (2)
PDX Plus (7)
Pipedream Extreme (24)
Pipedream Products (1)
Pump Worx (2)
Näytä kaikki
Näytä kaikki 95 tuotetta
Olet nähnyt 48 yhteensä 95 tuotteesta
Näytä lisää

Pipedream - amerikkalainen unelma seksileluimperiumista

Maailman suurin seksilelujen valmistaja

Perustamisvuodestaan 1973 asti Pipedreamilla on ollut yksi tavoite: tarjota asiakkailleen mahtavia tuotteita loistavaan hintaan. Tosin vuonna 1973 brändin myymät tuotteet eivät olleet samoja kuin mitä he nykyisin tarjoavat. Tuotemerkki nimittäin aloitti toimintansa putkitarvikkeiden myyjänä, mistä yrityksen nimikin juontuu. Kuka tietää miten yritykselle olisi käynyt, jos se olisi jatkanut alkuperäisellä linjalla, mutta nykyisin se on joka tapauksessa tunnettu seksilelujen valmistajana.

Pipedreamin perustukset on tukevasti istutettu amerikkalaiseen multaan, tarkemmin sanottuna Kalifornian Chatsworthiin, joka tunnetaan myös nimellä "Porn Valley". Monet sen tuotteista valmistetaan Yhdysvaltojen porottavan auringon alla. Ja niitä tuotteita todella riittää, joten oltuaan 40 vuotta mukana seksilelumarkkinoilla, voi yritys hyvällä syyllä tituleerata itseään maailman suurimmaksi seksilelujen valmistajaksi. Vuonna 1973 alkanut amerikkalainen unelma ei yli 40 vuotta myöhemmin ole enää pelkkä haave vaan täyttä totta, ja siitä voimme olla varmoja, että brändistä kuullaan vielä seuraavankin 40 vuoden aikana.

Laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle jotain

Yksi Pipedreamin suuren suosion syistä on heidän uskomattoman laaja seksileluvalikoimansa. Yritys toimittaa yli 2500 erilaista tuotetta 140 eri maahan. Tuotesarjoista löytyy takuulla jotain jokaiselle. Vuonna 2005 yritys lanseerasi Fetish Fantasy -tuotesarjan, joka oli maailman ensimmäisiä laajalle yleisölle tarkoitettuja BDSM-tuotesarjoja. Brändin monista tuotesarjoista löytyy mm. valjaita, lasidildoja, anaalileluja ja sähköseksituotteita, eli valikoima on todella kattava.

Riippumatta sukupuolestasi, parisuhdetilanteestasi tai seksuaalisesta suuntautumisestasi, Pipedreamin valikoimasta löydät seksielämääsi parantavia tuotteita. Valikoimassa on mm. kaikenkokoisia ja -värisiä dildoja, puhallettavia seksinukkeja ja paljon muuta. Jos etsit edelleen unelmiesi naista, voit odotellessasi kokeilla myös kiinteämpää seksinukkea. Fuck Me Silly Mega Masturbaattori on seksinukke, joka sekä näyttää että tuntuu aidonkaltaiselta ja tarjoaa monenlaisia leikkimahdollisuuksia. Lisäksi tarjolla on upeita stripparitankoja, jos haluat ilahduttaa kumppaniasi seksikkäällä esityksellä. Miehille löytyy kattava valikoima penispumppuja (kuten Pump Worx -penispumput), joiden avulla saa kookkaamman ja tuntoherkemmän erektion, josta voi nauttia yksin tai kumppanin kanssa.

Pipedream - palkitut ja korkealaatuiset seksilelut

Joku voisi erehtyä luulemaan, että Pipedream asettaa määrän laadun edelle, mutta se ei onneksi pidä paikkaansa. Ihan niin kuin Sinfulkin, he haluavat tarjota jotain jokaiselle, ja siksi heidän valikoimansa on niin kattava. Mutta yhtä lailla he haluavat ilahduttaa asiakkaitaan korkealaatuisilla seksileluilla, jotka kestävät monta käyttökertaa ja pysyvät hyvinä pitkään. Pipedreamin tehtaalla ja laboratoriossa kehitetään, tutkitaan ja testataan jatkuvasti erilaisia materiaaleja. Lisäksi heillä on tehokas tiimi suunnittelijoita ja insinöörejä, jotka varmistavat, että sekä tuotteiden muotoilu että käytettävyys on kohdallaan. Se onkin ollut kannattava päätös, sillä tuotemerkki on voittanut seksileluillaan useita palkintoja ja testejä vuosien saatossa.

Me täällä Sinful.fi:ssä olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota asiakkaillemme laajamittaisesti erilaisia tuotteita. Olemme visusti sitä mieltä, että laatu, muotoilu ja käytettävyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Mitä laadukkaammalla seksilelulla leikit, sitä nautinnollisemman tuloksen saat. Ostaessasi tuotteesi meiltä voit olla varma siitä, että luvassa on erinomainen itsetyydytys- tai seksikokemus.

Menu

Asiakaspalvelun puhelin

09 4245 0785

Avoinna klo 21.00 asti

service@sinful.fi