TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori var 1

Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Pussy To Go Cum Shuttle Masturbaattori on fiksu ja kompakti itsetyydytin, jota ei ensinäkemältä sellaiseksi uskoisi, sillä se on muotoiltu erittäin huomiota herättämättömäksi.

Mustan, muovisen putkilon sisällä on pehmeä sisärakenne täynnä stimuloivia nystyröitä, jotka hierovat penistä nautinnollisesti.

Erityisen stimuloivana ominaisuutena tässä masturbaattorissa on käsipumppu, jonka avulla saat aikaan todella tiukkaa ja nautinnollista painetta peniksen ympärille. Pumppaa vain käsipumpun avulla kunnes olet saavuttanut sinulle sopivimman tiukkuuden. Voit vapauttaa alipaineen painamalla käsipumpussa olevaa venttiiliä.

Sekä putkilon pohjan että kannen saa kierrettyä auki. Pohja avataan toki joka tapauksessa, jotta saat vietyä peniksesi putkilon sisälle, mutta itse kannen voit joko jättää paikoilleen tai avata. On makuasia haluaako masturbaattorinsa kiinteällä päädyllä vai avonaisena. Jos jätät kannen auki, voit "ampua läpi" tuotteesta.

Irrotettavat päät mahdollistavat tuotteen helpon puhdistamisen, sillä voit vain antaa veden huuhtoutua sen läpi. Suosittelemme käyttämään myös seksilelun puhdistussuihketta masturbaattorin puhdistamiseen.

Cum Shuttle on hyvä valinta myös reissukäyttöön, sillä se ei herätä huomiota ja kansien avulla se on helppo suojata matkalaukussa.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Pakkauksen mukana saat pienen liukuvoidenäytteen (6 ml).

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful