Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Real Feel Lifelike Toyz No. 1 Dildovibraattori var 1

Real Feel Lifelike Toyz No. 1 Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Real Feel Lifelike Toyz No. 1 Dildovibraattori on aidonkaltainen sekä muotoilultaan että materiaaliltaan, ja se on (melkein) kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi illastasi oikein kunnolla.

Dildovibraattori muistuttaa kovasti aitoa asiaa, joten se tarjoaa erittäin luonnollisen käyttökokemuksen. Voit käyttää sitä tavallisena dildona, mutta lisäksi se sopii vaikkapa klitoriskiihottimeksi, sillä se värisee nautinnollisesti.

Vibraattori on valmistettu aitoa ihoa simuloivasta, pehmeästä Fanta Flesh -materiaalista. Dildovibraattori on joustava, mutta silti tarpeeksi jämäkkä, jotta sitä on helppo käsitellä. Kokonsa puolesta se sopii mainiosti sekä aloitteleville että kokeneemmille käyttäjille, ja sen värinää on helppo hallita.

Suosittelemme käyttämään dildovibraattorin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

Dildovibraattori on vesitiivis, joten se on helppo puhdistaa käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful