Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Realrock Aidonkaltainen Dildo 22 cm var 1

Realrock Aidonkaltainen Dildo 22 cm

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsitkö upeaa, luonnollisesti muotoiltua ja monikäyttöistä dildoa, jonka pohjassa on imukuppi? Siinä tapauksessa voimme iloksemme kertoa, että Realrock on valmistanut täydellisen dildon juuri sinua varten.

Realrock-dildo on täynnä fantastisia, eläväisiä yksityiskohtia, kuten selkeästi erottuva terska, varren pullistelevat suonet sekä tyven kivekset. Yhdessä 22 cm:n pituisen varren kanssa ne tarjoavat sinulle miellyttävän täyttävän ja tyydyttävän käyttökokemuksen.

Dildo on valmistettu pehmeästä, laadukkaasta kumimateriaalista, joka on joustavaa käytössä mutta myös tarpeeksi tukevaa tarjotakseen luonnollista ja helposti suunnattavaa stimulaatiota.

Pohjassa oleva suurikokoinen imukuppi kiinnittyy pitävästi sileisiin, koviin pintoihin, jolloin dildoa voi käyttää ilman käsiä. Sen avulla dildon voi myös kiinnittää valjaisiin, jolloin voit kutsua kumppanisi leikkiin mukaan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful