Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rends R-1 A10 Piston Masturbaattori var 1

Rends R-1 A10 Piston Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos haluat kokea parhaan mahdollisen automaattisen itsetyydytyskokemuksen, Rends R-1 A10 Piston -masturbaattori on etsimäsi tuote.

Sen pehmeä silikoniholkki ja erilaiset värinämahdollisuudet simuloivat kireää emätintä todella aidontuntuisesti. Ohjaat laitetta mukana tulevalla kaukosäätimellä, ja sen aikaansaamat orgasmit ovat erittäin syviä ja voimakkaita.

Pakkauksessa on kaikki mitä tarvitset: masturbaattori, irrotettava holkki, kaukosäädin, 3 x AA-paristot kaukosäätimelle, verkkovirta-adapteri, ja pieni pakkaus liukuvoidetta. Kaukosäätimessä on standby-painike, joten voit tauottaa sen käyttöä ja pidentää nautintoasi.

Masturbaattori on pituudeltaan 29 cm ja sen ulkohalkaisija on 10,8 cm. Holkin syvyys on n. 12 cm ja se joustaa, joten se sopii useimmille miehille. Masturbaattori toimii verkkovirralla, mikä mahdollistaa erittäin voimakkaan värinän.

Käytön jälkeen voit puhdistaa holkin helposti irrottamalla sen laitteesta ja pesemällä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful