Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Renegade Manaconda Penisholkki var 1

Renegade Manaconda Penisholkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Yllätä kumppanisi kookkaammalla veitikalla!

Renegade Manaconda Penisholkki tarjoaa sinulle lisää täyttävyyttä ja n. 4 cm lisäpituutta samalla kun se tukee erektiotasi ja tekee siitä pitkäkestoisemman.

Pue holkki peniksesi päälle ja vie kivekset holkin alapinnalla olevan joustavan ball-drop -aukon läpi. Se puristaa kiveksiä nautinnollisesti ja auttaa holkkia pysymään hyvin paikallaan käytön aikana.

Pehmeä, joustava TPE-materiaali istuu hyvin peniksen päälle ja saa holkin sopimaan useimmille miehille.

Saat myös kiihottavan bullet-vibraattorin, joka asetetaan holkissa olevaan aukkoon, jolloin te molemmat saatte nautinnollista värinää. 3 x LR44-paristot tulevat pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yllättävä ominaisuus
Magnus - 25. dec. 2019
Ei aikaisempaa kokemusta vastaavista tuotteista. Selailin edestakaisin lukien ja vertaillen erilaisia tuotteita. Sopivat minulle hyvin koon suhteen, koska minulla ei ole erityisen iso... Sinun on käytettävä samantyyppistä liukuvoidetta sisäpuolella. Jos painat sitä yhteen edestä asettaessasi sitä paikalleen, muodostuu tyhjiö, joka pitää holkin paikoillaan. Toimii hyvin yhdynnän aikana, itse asiassa yli odotusten. Suosittele täydennyksenä, näen se vaihtoehtona mieheen kiinnitetylle dildolle. Tulokset olivat odotettuja ja tyttöni voihki tavallista kovemmin.
0
Erittäin hyvä
Anonymous - 13. mar. 2024
Toimi erittäin hyvin. Hän istui istuimellaan ja oli erittäin tyytyväinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Taivas
Anonymous - 13. mar. 2024
Täydellinen hiha ... joka antaa 2,5 -3,5 cm enemmän pituutta ja noin 2 cm enemmän paksuutta, mutta se vaatii, että olet täysin pystyssä ja paljon voitelua laittaa päälle, on sanottava, että kun se on päällä ... sitten Q on taivaassa...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Melko suuri, mutta istuu hyvin.
Anonymous - 8. feb. 2022
Materiaali on erittäin hienoa. En kuitenkaan näe suurta huijausta vibraattorissa kivespussin takana, sen olisi pitänyt olla päässä, joten en käyttänyt sitä kovin pitkään. Rengas kivespussin ympärillä on hieman tiukka, mutta se johtuu luultavasti siitä, että minulla ei ole kovin pitkiä sipuleita, joten ne halusivat palata ulos renkaasta tiukkuudesta huolimatta. Jos pääset siihen, siitä on vaikea pitää kiinni ja temppu menee hieman pois, koska se tavallaan vain luistelee ympäriinsä ja sitä on vaikea hallita, kunhan on erektio ja sitten se kulkee. Mutta se on iso, ja pään reuna varteen on liian terävä. Naisella ei ollut hauskaa sen kanssa, koska se oli yksinkertaisesti liian väkivaltainen ja täytti hänet KAIKKI, mikä ei ilmeisesti ole hyvä, jos tarvitset tilaa myös pienelle toiminnalle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful