Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Revel Body Sonic Klitorisvibraattori var 1

Revel Body Sonic Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Revel Body Sonic on uusi vallankumouksellinen klitorisvibraattori sinulle, joka haluat syväluotaavia ja voimakkaita värinöitä, jotka kohdistuvat tarkasti vain haluamillesi alueille.

Revel Body käyttää erikoisvalmistettua resonanssi moottoria, joka käyttää niin kutsuttua TrueSonic teknologiaa. Moottorissa on magnettinen osa, joka tekee värinästä syvemmän, sykkivämmän, kuin perinteiset vibraattorit. Vibraattorin värinä on näin kohdistettu vain halutulle alueelle eikä leviä ympäri kehoa kuten tavallisissa vibraattoreissa. Se on myös erittäin kiihottava. 

Itse klitoris-stimulaattoripää on vaihdettava erilaisten stimulaatioiden saavuttamiseksi. Erilaisia lisäpäitä voi ostaa verkkokaupastamme - ja vibraattorin mukana tulee yksi pää.

Vibraattori 100 % vedenkestävä, ja melko hiljainen ja se ladataan mukana tulevan latausalustan, docking stationin avulla. Se on valmsitettu pehmeästä, ftalaattivapaasta silikonista.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful