TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Rianne S Heart Vibe Minivibraattori var 1

Rianne S Heart Vibe Minivibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos haluat hemmotella kumppaniasi (tai itseäsi) varmasti sydämestä tulevalla lahjalla, Rianne S Heart Vibe Minivibraattori on erinomainen valinta.

Älä anna sen pienen koon hämätä, sillä sen sisällä sykkii erittäin voimakas moottori. Vibraattori sopii mainiosti klitoriksen kiihottamiseen tarjoten intensiivisiä orgasmeja, tai sitä voi käyttää kaikkialla vartalolla osana yhteistä, kiihottavaa esileikkiä.

Hiljainen, huomaamattomaksi suunniteltu vibraattori on romanttisen sydämenmuotoinen ja täydellinen lahjaidea elämäsi naiselle. Säädät helposti sen 10 erilaista värinäasetusta yhden painikkeen avulla.

Rianne S Heart Vibe on valmistettu korkealaatuisesta lääketieteellisestä silikonista, jonka pinta on silkinpehmeä. Minivibraattori on 5 cm korkea, 5 cm leveä ja painaa vain 25 g. Vibraattori on ladattava mukana tulevan USB-johdon kautta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful