Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Saxenfelt Pitkät Lateksisukat var 1

Saxenfelt Pitkät Lateksisukat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nämä Saxenfelt-tuotemerkin kinkyn seksikkäät lateksisukat ovat täydellinen valinta seuraaviin fetissibileisiin kenelle tahansa, joka ei saa tarpeekseen lateksista.

Ihoa myötäilevät sukat ulottuvat puolireiteen ja saavat jalat näyttämään pitemmiltä. Ne on valettu täysin ilman saumoja, joten ne joustavat ja venyvät runsaasti.

Valmistettu Tanskassa 100 % luonnonkumista tuotetusta lateksista, joka tekee sukista uskomattoman joustavat ja venyvät saaden ne istumaan täydellisesti.

Jos haluat pitää lateksivaatteistasi mahdollisimman hyvää huolta, suosittelemme huoltamaan niitä lateksisuihkeella, joka lisää materiaalin kiiltoa ja notkeutta.

Saxenfelt on tanskalainen tuotemerkki, joka pitää tuotteiden turvallisuutta kunnia-asianaan. Kaikki tuotemerkin tuotteet on testattu lääketieteellisesti, ne on BGA- ja FDA-hyväksyttyjä eivätkä ne sisällä ftalaatteja.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful