Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Scandal Collar Body Restraints Sidontavaljaat var 1

Scandal Collar Body Restraints Sidontavaljaat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Oletteko valmiita astumaan bondagen jännittävään ja eroottiseen maailmaan? Siinä tapauksessa nämä ylelliset Scandal Collar Body Restraints Sidontavaljaat kauniine yksityiskohtineen ovat ehdoton hankinta.

Tyylikäs setti sisältää pehmustetun kaulapannan, joka on valmistettu Scandal-tuotesarjan tunnetusta brokadisatiinista. Siihen on kiinnitetty nylon-remmi, joka kulkee koko rintakehän poikki ja kiinnittyy vyötärölle.

Remmissä on kuusi kestävää D-rengasta, joihin voi kiinnittää mm. mukana tulevat kaksi brokadikahletta. Sidontavaljaat voi pukea päälle myös siten, että remmi kulkeekin selässä, jolloin kädet voi kahlita selän taakse.

Sekä kaulapanta että kahleet ovat säädettävät ja sopivat useimmille. Lisäksi kahleita voi käyttää irrallaan tai ne voi kiinnittää esim. sängynpäätyyn. Setti on nikkelitön ja tuntuu miellyttävältä päällä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvä setti!
Markus - 14. may. 2017
Erittäin tyytyväinen tähän settiin. Koska sitä voi kantaa mukana, voi hallita sekä makuuhuoneen sisällä että ulkopuolella. Erinomainen aloittelijoille, koska sidotulla on tietty turvallisuuden tunne ja hän pystyy puolustautumaan, jos kädet on sidottu vartalon eteen. Käsirautaosa on tietysti hyödyllinen muille alueille.
0
Hieno lelu
BeardedDaddy - 17. nov. 2017
Setti on uskomattoman ihanaa laatua - California Excotics Scandal Collar -sarja on yksinkertaisesti liian ihana! Se voidaan yhdistää hienosti muihin käsirautoihin ja/tai köysiin hyvien asentojen luomiseksi.
0
Hieno sarja
Anonymous - 13. mar. 2024
Suuri sarja, joka on ihanteellinen, jos pidät lempeämmästä orjuudesta. Jopa silloin, kun käytät sitä sitoaksesi kätesi selkäsi taakse, sinulla ei koskaan ole tunnetta, ettet pääsisi irti, jos haluaisit. Kädet voivat olla hieman hankalat, jos käytät vartalohihnan renkaita, mutta onneksi ne voidaan helposti koota yhteen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful