TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
SenseMax Sensetube Virtual Reality Värisevä Masturbaattori var 1

SenseMax Sensetube Virtual Reality Värisevä Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Tulevaisuuden masturbaattori on laskeutunut!

SenseMax on valmistanut innovatiivisen, värisevän masturbaattorin nimeltä Sensetube, joka tyydyttää niin fyysiset tarpeet kuin halun olla mukana uusimman tekniikan aallonharjalla.

Sensetube on yhteensopiva ainutlaatuisen Sense VR Ecosystem -ympäristön kanssa, joka maustaa yksityiset nautintohetkesi virtuaalitodellisuudella käyttäessäsi ilmaista älypuhelinsovellusta, joka on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa.

Kiihotu tuhmista videoista ja päätä itse, hallitsetko käsin omaa nautintoasi vai annatko masturbaattorin seurata videon näkymiä ja kiihottaa sinua automaattisesti sopivalla värinällä.

Masturbaattoria voi käyttää myös ilman sovellusta, jolloin se toimii tavallisena käsikäyttöisenä itsetyydyttimenä. Sen miellyttävä silikoniholkki on juomutettu suureksi nautinnoksesi.

Pehmeä holkki on pakattu joustavaan kuoreen, joten voit säätää masturbaattorin intensiteettiä myös puristamalla kädelläsi. Lisäksi kuoressa on alipaineventtiili, jonka avulla säädät sen sisälle muodostuvaa imutusta.

Ladattava helposti mukana tulevalla magneetilla kiinnittyvällä USB-latausjohdolla. 2,5 tunnin latauksella saat saman verran kiihottavaa leikkiaikaa.

Jos haluat vieläkin paremman virtuaalitodellisuuskokemuksen, voit hankkia lisäksi SenseMax-tuotemerkin Sense VR -virtuaalilasit, jotka tekevät kokemuksesta entistäkin kokonaisvaltaisemman.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful