Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
SenseMax SenseVibe Ladattava Rabbit Vibraattori var 1

SenseMax SenseVibe Ladattava Rabbit Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Jos kaipaat tavallisesta poikkeavaa rabbit-vibraattoria, kannattaa luoda silmäys ladattavaan SenseMax SenseVibe -vibraattoriin.

Sen elegantti, moderni muotoilu tarjoaa sekä silmäniloa että upeaa tuplanautintoa.

Ergonomisesti muotoiltu sauvaosa kiihottaa ihanasti G-pistettäsi samalla kun sen lyhyempi pää stimuloi klitorista. Niiden avulla pääset nauttimaan voimakkaista tuplaorgasmeista.

Erityinen "joogakaula" mahdollistaa sauvaosan taivuttamisen peräti 36 astetta, jolloin saat sillä juuri sinulle sopivaa stimulaatiota.

Vibraattorin kahta tehokasta moottoria voi säätää erikseen, joten voit nauttia sen kahdeksasta rytmistä ja peräti 18 nopeusasetuksesta joko klitoriksellasi, emättimessäsi tai molemmissa yhtä aikaa.

Vibraattori on helppo ladata, ja se käy todella huomaamattomasti. Aseta SenseVibe säilytyslaatikkoon ja kytke siihen mukana tuleva USB-latausjohto. Siten lelua ei tarvitse jättää näkyville latauksen ajaksi.

Täydellä latauksella saat 2,5 tunnin verran leikkiaikaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Suuri muotoilu, pettymys suorituskyky
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän tuotteen, koska kaipasin Rabbit-värähtelijää, jonka voisin todella kiihottaa visuaalisesti - se on hullun näköinen seksilelu! Kamppailen emätinorgasmin kanssa ja halusin harjoitella tämän lelun kanssa, mutta tarvitsen myös klitorisstimulaatiota päästäkseni mihinkään. Sisäisen vibraattorin värähtelyt ovat bassomaista surinaa ja herkullista, kun taas klitorisosan värähtelyjä on lähes mahdotonta tuntea - mikä johtuu myös siitä, että tämä osa tuskin yltää ylös ja osuu klitorikseeni - ja se on pettymys. Minun on ostettava uusi lelu stimuloidakseni samalla klitoristani, jos aion käyttää tätä vibraattoria ja saada siitä jotain todella tyydyttävää, ja se on sääli.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful