Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Senzi Klitorisvibraattori var 1

Senzi Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Senzi Klitorisvibraattori on kuin luotu naisille, jotka kaipaavat kunnon hemmottelua.

Kauniissa klitorisvibraattorissa on erityinen pyöristetty kärki. Se on muotoiltu niin, että se tarjoaa tarkkaan kohdistettua stimulaatiota. Liu'uta sileäpintaista sauvan kärkeä klitoriksen alueella ja koe ennenkuulumattomia nautintoja.

Vibraattori tarjoaa kokonaiset 12 kiihottavaa värinäasetusta, joten joukossa on varmasti useampikin juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Mukana tulee huomiota herättämätön ja elegantti säilytyskotelo, jossa voit pitää vibraattorisi kätevästi tallessa. Kotelon kanssa sen voi ottaa myös huomaamattomasti mukaan matkalle.

Vesitiivis Senzi Klitorisvibraattori sopii mukaan nautinnollisiin suihkuleikkeihin ja sen peseminen on myös helppoa. Mukana tulee USB-latausjohto.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Oiva klitorisstimulaattori
Aune - 30. nov. 2022
Varsin tehokas pistemäisesti stimuloiva vibraattori klitorikselle, nänneille ja muille erogeenisille alueille. Kärkiosa on liukkaampaa materiaalia kuin itse varsi, ja siksi liukkarin kanssa käytettynä joskus "lipsahtaa" pois nautintopisteeltä. Miinusta pitkästä latausajasta - käyttöohjeessa lukee 2 h, minulla kestää lähemmäs 3 h! Myös alkulataus kesti huomattavasti kauemmin, kuin oli luvattu. Lisäksi usein siirryttäessä värinästä toiseen jättää yhden välistä, esim. siirtyy asetuksesta yksi suoraan asetukseen kolme, vaikka painan vain kerran ja lyhyesti.
Erittäin tyytyväinen.
AN - 23. dec. 2020
Helppo pidellä ja ulottuu hienosti kaikkiin kutkuttaviin kohtiin muotoilunsa ansiosta.
0
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful