TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seven Creations Dirty Dozen Seksilelusetti var 1

Seven Creations Dirty Dozen Seksilelusetti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Seven Creations Dirty Dozen Seksilelusetti tarjoaa mahdollisuuden stimuloida, hemmotella ja vietellä kumppaniasi monenlaisilla kiihottavilla seksileluilla.

Settiin kuuluu kaikki mitä voit kuvitella tarvitsevasi nautinnollisen illan järjestämiseen vain teille kahdelle. Setissä on peräti 12 osaa, joista osa sopii miehille, osa naisille ja osa teille molemmille.

- Geishakuulat: Sopivat sekä nautinnon tuottamiseen että lantionpohjan harjoittamiseen. - Kauko-ohjattava kiihotinkuula: Säädettävä värinänopeus. - Joustava penisrengas: Voi käyttää pienen bullet-vibraattorin kanssa, jolloin saatte entistä stimuloivamman kokemuksen. - Säädettävä penisrengas: Kiristää nautinnollisesti peniksen ympärillä ja tarjoaa kestävämmän erektion. - Dildovibraattori: Säädettävä värinänopeus. - 7 vibraattoriholkkia: Voi käyttää yhdessä dildovibraattorin kanssa antamaan erityyppistä stimulaatiota. Yhtä holkeista voi käyttää myös peniksen päällä penisholkkina.

Seven Creations Dirty Dozen Seksilelusetti on valmistettu PVC:stä ja muovista. Setin vibraattorit toimivat 3 x AA-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Omassa luokassaan
Monikäyttöisyydellään tämä tuote piristää myös kuivia tai velttojaBirre - 25. jan. 2018
Vibraattorit olivat ainoa hyvä asia
Kaikki lelut on valmistettu puolikovasta muovista, joka ei ole ollenkaan mukavaa. Joissakin lisätarvikkeissa oli mystisiä värjäytyneitä tahroja, joissa muovi ka... Lue lisää
Karin - 28. nov. 2020

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful