Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sevencreations Emätin- ja Anaalirotaattori var 1

Sevencreations Emätin- ja Anaalirotaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sevencreations Emätin- ja Anaalirotaattori tarjoaa todella kiihottavaa tuplastimulaatiota.

Tässä dildovibraattorissa on pyörivä pää, joka hieroutuu G-pistettäsi vasten. Pään pyörimissuuntaa voi vaihtaa ja voit valita kolmesta eri pyörimisnopeudesta, jotta saat juuri haluamaasi stimulaatiota.

Varren sisällä on kolme riviä metallikuulia, jotka pyörivät myöskin kolmella eri nopeudella hieroutuen samalla emättimen aukkoa vasten.

Lisäksi vibraattori tarjoaa intensiivistä anaalistimulaatiota peräti seitsemällä tavalla. Voit valita kolmesta tasaisesta värinästä, yhdestä kiihtyvästä värinätasosta ja kolmesta rytmikkäästä värinäpulssista, joista jokainen on omalla tavallaan nautinnollinen. Anaalistimulaattorin ympärysmitta kasvaa mitä pitemmälle sen asetat, joten sitä voi käyttää myös anuksen lihaksiston treenaamiseen.

Emätin- ja Anaalirotaattoria voi käyttää myös suihkussa, sillä se on täysin vesitiivis. Näin ollen se on myös todella helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Puhdista vibraattori perusteellisesti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, että vibraattori toimii 3 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yksi lemppareista
Anni - 8. apr. 2020
Tästä tuli hieman yllättäen yksi lemppareista. Säätöjä paljon, kuulat tuntuvat värinän kanssa yhdessä, pyörivä pää sai pään pyörälle ja anaaliosaa pystyi käyttämään helposti myös klitoriksen puolella. Anaaliosa on sopiva myös aika aloittelijalle eikä sitä ole pakko asettaa kovin syvälle (leveämpiin kohtiin), vaikkakin siihen voi helposti innostua.
Aloittelijan sauva
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on ehdottomasti aloittelijoille tarkoitettu sauva! Pidän siitä, että sauva on suhteellisen pehmeä ja seuraa hyvin mukana! Värähtelyt ovat erittäin hyviä, mutta valitettavasti minusta tuntuu, että anaalitanko on aivan liian pehmeä! Se ei tarjoa sitä stimulaatiota, jota olisin halunnut! Mutta jos se olisi ollut hieman kovempi, se olisi varmasti saanut täyden arvosanan!!!!. Olen kuitenkin saanut jo muutaman orgasmin sen kanssa!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Sanoinkuvaamattoman mukava
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen koskaan tilannut tältä verkkosivustolta. Olen niin uskomattoman tyytyväinen ja olen todella löytänyt uuden parhaan ystäväni. Olen tyttö, jolla on hyvin vaikea tulla, mutta tämän hämmästyttävän dildon avulla tämä ongelma on nyt ratkaistu. Olen kokeillut erilaisia dildoja aiemmin anaalisauvalla, mutta mikään ei ole saanut minua nauttimaan niin kuin tämä. Värähtelyt ovat upeita ja vievät minut toiselle planeetalle. Jotain, mitä poikaystäväni ei ole onnistunut tekemään... Olen niin tyytyväinen tuotteeseeni, enkä nyt enää koskaan osta muulta verkkosivustolta. Kiitos paljon työstäsi ja nopeasta toimituksesta!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Herkullinen, mutta heikko takana
Anonymous - 1. apr. 2019
Ei orgasmia ollenkaan, se on valmistettu hyvästä materiaalista ja se on helppo puhdistaa. Kuitenkin mielestäni emätinosan kohdalla se on todella löysä. En tunne sen läsnäoloa ollenkaan. Se pyörii ihan ok, mutta ei mitään huutavaa. Ei varsinkaan 300 DKK:n hintaan. Pyllylle tarkoitettu vibraattoriosa on ainoa positiivinen asia, jonka näen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful