Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sevencreations Kauko-ohjattava Pumpattava Anaalivibraattori var 1

Sevencreations Kauko-ohjattava Pumpattava Anaalivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sevencreations-tuotemerkin Kauko-ohjattava Pumpattava Anaalivibraattori vie anaalileikkisi aivan uusiin, täyttäviin ulottuvuuksiin.

Vie tappi paikoilleen ja pumppaa se haluttuun kokoon kaukosäätimen avulla, jolloin saat juuri sellaista stimulaatiota kuin itse haluat. Tappi kasvaa leveyssuunnassa (enint. 8 cm:iin asti), mutta se säilyttää 12 cm:n pituutensa.

Ilman voi päästää tapista nopeasti ulos quick-release -venttiilin avulla.

Itse tappi on valmistettu ftalaatittomasta lateksista, joka tarjoaa miellyttävän tukevaa stimulaatiota eikä juurikaan jousta, joten siksi tappi sopii parhaiten kokeneemmalle käyttäjälle.

Säädät tapin seitsemää värinäasetusta kaukosäätimen avulla. Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hieno kokemus
Anonymous - 13. mar. 2024
Super herkullinen pyllytulppa - paras ostokseni tähän mennessä! Tämä pistoke on herkullinen ja helppo asentaa voiteluaineen kanssa. On erityisen mukavaa, että se voi värähtää ja kaukosäädin on erittäin helppokäyttöinen. Tuntuu todella mukavalta, kun käytät samaan aikaan pyllypistokkeen puhallustoimintoa - se todella täyttää sinut! Odotan innolla, että voin jatkaa leikkimistä tällä anaalitulpalla - se on jo nyt suuri hitti kanssani!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful