Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sevencreations Iso Silikoninen Dildovibraattori var 1

Sevencreations Iso Silikoninen Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sevencreations Iso Silikoninen Dildovibraattori tarjoaa nautinnollistä värinää ja täyttävää stimulaatiota. Voit nauttia täysin vesitiiviin vibraattorin seitsemästä eri värinätasosta missä haluat - myös suihkussa.

Dildovibraattorissa on kolme tasaista värinää, yksi nopeutuva ohjelma sekä kolme sykkivää värinärytmiä, joten löydät niistä varmasti oman suosikkisi. Voit tuntea värinän myös vibraattorin tyvessä olevassa ulokkeessa, joka kiihottaa emättimen aukkoa ja klitorista.

Dildovibraattori on valmistettu joustavasta mutta jämäkästä silikonilla päällystetystä ABS-muovista, joka mahdollistaa tarkkaan suunnatun stimulaation ja joka tuntuu erityisen nautinnolliselta kun sivelet sen pinnan vesipohjaisella liukuvoiteella. Dildovibraattori on täysin ftalaatiton.

Huomioithan, että dildovibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Dildo
Töyhtö - 23. aug. 2023
Patteri rasia oli hieman hankala ja ääntä jonkin verran lähti. Kun tuli lasten puolelta "yllätetyksi" ei se sammuttaminen kovin äkkiä käynyt
Erittäin hyvät värinävaihtoehdot
M - 3. jul. 2023
Hyvä muotoilu + hyvät värinät, jämäkkä mutta taipuu silti hyvin. Kannattaa kiinnittää erikoishuomiota tuotteen paksuuteen.
Höh
Kokeilija - 23. jan. 2019
Itselle ihan liian paksu, jos olisi hiukan ohkasempi versio, ostaisin.
Loistava!
AA - 14. sep. 2020
Odotettua parempi. (Hieman liian iso minulle) mutta sen värähtelyt ovat ihania, mutta värähtelyissä voisi olla vähän lisävoimaa. Helppo puhdistaa ja muutenkin erittäin miellyttävä.
0
Hyvä laatu edulliseen hintaan
Lider-linja - 14. aug. 2019
Täydellinen heille, jotka haluavat hyvää täyteläisyyttä ja mukavaa värinää. Siinä on 7 eri tasoa sekä nopeuksissa että eri rytmeissä, jotka kaikki ovat todella hyviä. Itse värinät tulevat kokonaan päästä ja siksi sitä on hyvä käyttää klitorikselle. Sitä voi ehdottomasti suositella. Sitä on hyvä käyttää yksin tai kumppanin kanssa. Se on valmistettu paksusta vahvasta silikonikerroksesta, mutta sen keskiosa on pehmeä, joten se on taipuisa ja joustava. Se pitää vähän ääntä, mutta ääni hukkuu nopeasti voihkimiseen jne. Se on väistämätöntä tämän dildon kanssa. Suurin ongelma siinä on, että sitä on vaikea jättää rauhaan.
0
Leveä musta
A - 4. aug. 2019
Se on todella leveä ja täyttää hyvin, mikä on (minulle) helpoin tapa hyvään orgasmiin. Saatat ajatella, että haluat pitää hauskaa sen kanssa, mutta ei kestä kuin 2 minuuttia ennen kuin olet valmis, ja se on hienoa! Niin leveä, musta ja mukava
0
Naisten ruiskuorgasmi
Mille - 13. feb. 2019
Se on todella hyvä ja helppokäyttöinen ja puhdas. Se on aiheuttanut minulle useita ruiskuorgasmeja, enkä uskonut koskaan saavani orgasmia. Voidaan suositella käytettäväksi sekä yksin että kumppanin kanssa.
0
Tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä valinta! Se oli hieman liian paksu, olisin halunnut sen olevan vain muutaman millimetrin ohuempi, mutta kaiken kaikkiaan sitä voi suositella.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Erittäin tyytyväinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Hyvä tärinä, hiljainen, hyvä materiaali/laatu, erittäin suositeltava.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Älä unohda voiteluainetta...! ;)
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on kaikkien aikojen ensimmäinen vibraattorini. Hinta, muotoilu (koko ja klitorisstimulaattori) ja vartaloystävällinen materiaali saivat minut valitsemaan tämän :). Ja olen erittäin tyytyväinen!!! Kun laitoin vahvimman asetuksen, tärinät tuntuivat niin sanotusti koko matkan "taaksepäin", heikoin asetus ei tuntunut lainkaan hyödylliseltä ja pari muutakin asetusta tuntui myös aika turhalta... Näin ollen: hinta, muotoilu ja laatu huomioon ottaen ehdottomasti rahan arvoinen ja todella mukava. Ulkoiseen stimulaatioon se on myös amaaaazing! Voin erittäin suositella sitä! Mutta jos sinulla on siihen varaa ja olet nirso/kokenut lelujen kanssa, mielestäni voit tarkistaa yhden korkeamman hintaluokan, jossa on vahvempi moottori. Lisäksi; älä unohda napsauttaa kotiin vesipohjaista voiteluainetta tätä varten, koska sitä tarvitaan. Se on suuri ja materiaali vaatii hieman ylimääräistä liukumista.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful