Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Seven Creations Ultra Seven Bullet Kiihotinkuula var 1

Seven Creations Ultra Seven Bullet Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Seven Creations Ultra Seven Bullet Kiihotinkuula tarjoaa kauko-ohjattavaa, kiihottavaa nautintoa.

Aseta kiihotinkuula paikalleen ja nauti sen seitsemästä värinäasetuksesta yksin tai anna johdollinen kaukosäädin kumppanisi käsiin, jolloin voitte käyttää sitä osana aistillista esileikkiä.

Punainen, oranssi ja vihreä LED-valo näyttävät kulloisenkin tehotason, jolloin teidän molempien on helppo seurata tilannetta ja nostaa tai laskea tehotasoa tarpeen mukaan.

Ihanan samettinen PU-päällys tuntuu miellyttävältä ihoa vasten samalla kun kuulan ABS-muovista valmistettu ydin takaa tehokkaan stimulaation.

Vesitiivistä kuulaa voi käyttää myös suihkussa.

Vibraattori toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Muna, joka stimuloi
Niina - 29. feb. 2020
Se on todella upea ja olen saanut aika monta orgasmia. Aion kokeilla sitä suihkussa.
0
Tämä toimii
Emma - 26. jan. 2020
Tämä on loistava tuote! Sen värinöissä on painetta ja se toimii niin kuin muna/bullet-vibraattorin haluaa toimivan. Muna on hieman pieni, jos haluaa stimuloida suurta aluetta samanaikaisesti (siksi 4/5 tähteä). Positiivista siinä on myös se, että paristot voi vaihtaa nopeasti ja jatkaa leikkiä. Ladattavat tuotteet ovat valmiita leikkiin, kun paristo loppuu.
0
Taattu tulos
"Berra" - 23. jan. 2019
Olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen. Se tuottaa voimakkaat värinät, jotka takaavat nautinnon. Paras, mikä meillä on koskaan ollut!
0
Suosikkini
Sateenkaari - 25. jan. 2020
Vaikka pakkaus oli erittäin epäseksikäs (heitin sen heti pois), niin tästä pienestä vehkeestä on tullut suosikkini. Käytän sitä laittamalla se häpyhuulteni väliin, sitten sivuttain paikoillaan, keinuttamalla tai hieromalla sitä kädelläni ylös ja alas. Suuri menestys minulle! Haluaisin kuitenkin enemmän vaihtelua värinöihin. Mutta muuten 7 on aika hyvä, suosikkini ovat 1,2,3 ja 5,7. usein pidän sen vain kohdissa 1 ja 2. Suosittelen kokeilemaan tapaani, jos makaat kiihotinkuula sisälläsi, ja jos pidät klitoris- ja häpyhuuliärsykkeistä :)
0
Hyvä värähtely
Anonymous - 1. mar. 2022
Super hyvä... Kunnon vibat... 5 peräkkäin.... super monet ovat surkeita- tämä kunnollinen. Vaihda vain paristot, hyödytön ladattavien kanssa....
Konekäännös sivustolta sinful.se
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful