Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sevencreations Värisevä Vaginapumppu var 1

Sevencreations Värisevä Vaginapumppu

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Sevencreations Värisevä Vaginapumppu lisää emättimen alueen tuntoherkkyyttä, jolloin saat entistä enemmän irti seksistä ja itsetyydytyksestä.

Pumppu luo emättimen päälle verenkiertoa lisäävän alipaineen, jolloin klitoriksen ja koko emättimen alueen tuntoherkkyys kasvaa merkittävästi. Lisäksi pumpun vibraattori värisee nautinnollisesti pumpatessasi tarjoten kiihottavaa stimulaatiota.

Emättimen päälle asetettavan osan sisäpuolella on kaksi kohoumaa, jotka kiihottavat klitorista ja emätintä alipaineen muodostuessa. Käsikäyttöisessä pumppuosassa on venttiilipainike, jonka avulla tasaat paineen nopeasti ja helposti. Emätinosan voi toki asettaa muuallekin vartalolla, joten sitä voi käyttää esim. nännien päällä.

Vaginapumppu on valmistettu silikonista ja muovista. Vibraattorissa on seitsemän erilaista toimintoa, joita säädät helposti pohjassa olevan painikkeen avulla. Pakkaukseen kuuluu 3 x LR44-paristoja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Liian pieni ja tehoton
Tiia - 29. apr. 2017
Pumppu on melko pieni, eikä riitä ainakaan minun vaginani ympärille kunnolla. Lisäksi alipainetta ei saa muodostettua tarpeeksi, jotta sillä saisi oikeasti pumpattua vaginaa. Paine ja imu ovat melkein olemattomia, vaikka olen kokeillut erinäisiä keinoja - vika ei siis varmaankaan ole käyttäjässä.
Toivon...
Anonymous - 7. mar. 2017
Toivon, että se imisi hieman kovemmin, kiitos..muuten erittäin houkutteleva lelu teki ehdottomasti työnsä, joka sai minut innostumaan ja hauskaa poikaystävän osalle ja tyydyttämään uudella tavalla :-)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Värähtelevä emättimen pumppu
Anonymous - 13. mar. 2024
Uskomattoman hyvä pumppu, jossa on irrotettava vibraattori, jota voidaan käyttää monissa muissa paikoissa. Vaimoni todella piti pumpusta ja vibraattorista.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ensimmäinen pumppuni
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen erittäin tyytyväinen tämän pumpun ostoon. Klitoriksen vibraattorin yksityiskohtaisuus on hyvin harkittu ja todellinen plussa. Minulta kesti jonkin aikaa tutustua itse pumppuun ja siihen, kuinka paljon ja kuinka vähän painetta tarvitaan, mutta onneksi on hyvin vaikeaa tehdä mitään väärin. Jos minun laillani sinun on vaikea saavuttaa kliimaksia, sitä voi käyttää edukseen. Käytön jälkeen ainakin minä olen paljon herkempi ja vastaanottavaisempi kosketukselle ja stimulaatiolle. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja voin vain rohkaista muita tekemään samoin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful