Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Fleshlight Sex In A Can Succu Dry var 1

Fleshlight Sex In A Can Succu Dry

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Oletko sinäkin sitä mieltä, että vampyyrit ovat kuumia? Fleshlightin Sex In A Can -sarjaan kuuluva Succu Dry on erilainen masturbaattori, jonka vampyyri on aina valmis imemään sinut kuiviin.

Ota tölkin kansi pois, lisää hieman vesipohjaista liukuvoidetta ja valmistaudu aidontuntuiseen kokemukseen. Sex In A Can on tiukempi kuin muut Fleshlight-holkit, mutta se on valmistettu samasta Real Feel Super Skin -materiaalista.

Käytön jälkeen Succu Dry on helppo puhdistaa. Vedä vain holkki ulos ja pese se lämpimällä vedellä. Lisäksi suosittelemme sekä antibakteerisen Fleshwash-puhdistussuihkeen että Fleshlight Powder ‑jauheen käyttöä, jotta lelusi pysyy erinomaisessa kunnossa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vampyyrinen viettely
Anonymous - 12. aug. 2014
Tämä fleshlight on nyt todella jännittävä leikkiä. Se on myös erittäin helppokäyttöinen. Huomasin kuitenkin, että laatu on hieman erilainen kuin jotkut muut aiemmin kokeilemani fleshlightit. Kaiken kaikkiaan tämä on nautinnollinen Halloween-yllätys!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful