Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Sex & Mischief Suupallo Ilmarei'illä var 1

Sex & Mischief Suupallo Ilmarei'illä

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Nautitteko hiljaisuudesta makuuhuoneen puolella? Sex & Mischief Suupallo Ilmarei'illä saa ainakin toisen teistä hiljaiseksi, ja siitä nautinto vasta alkaa.

Tämä suupallo sopii erityisen hyvin aloittelijoille, sillä ilma-aukkojen läpi on helppo hengittää. Sekä itse pallo että sitä paikallaan pitävä tekonahkaremmi ovat pehmeitä, joten suupalloa on miellyttävä käyttää.

Remmi on säädettävä 41,9-63,5 cm:n välillä. Sen pienentäminen on mahdollista lisäämällä siihen reikiä esim. naskalilla.

Suupallo on osa Sex & Mischiefin bondage-sarjaa, joka on suunnattu erityisesti ensimmäistä kertaa bondagea kokeileville.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Gag
Anonymous - 12. apr. 2014
Saat mitä maksat, halpaa, muovista, huonolaatuista, en koskaan suosittelisi tätä kenellekään. Voit rikkoa pallon yhdellä puraisulla.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kinky!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen vasta aloittanut vitsit, ja olen kokeillut useita, jotka eivät vain toimi. Olen nyt kokeillut tätä suukapulaa, jossa on ilmareikiä, ja se sopii minulle täydellisesti. Voin hengittää ja olla silti kinky...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Aloittelijoille
Anonymous - 8. nov. 2013
Pallo on kova, mutta sen avulla on helppo hengittää, kun tekniikka on hallussa. Jos tämä on ensimmäinen kertasi, leukasi saattaa sattua hieman, mutta se menee nopeasti ohi, sinun täytyy vain tottua tuotteeseen. Pään kokoja on useita, joten löydät varmasti sopivan. Ainoa miinus, jonka voimme antaa, on kuolan puhdistaminen pallosta. Muuten megatuhma ja hieno yhdistää muihin leluihin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Jotain herkullista aloittelijalle
Anonymous - 9. sep. 2013
Olen puoliksi kokenut alalla, mutta kumppanini on aloittelija, joten annoin hänelle tämän suukapulan, jotta hän voisi tutkia taitojaan ja halujaan ilman, että hänen tarvitsisi huolehtia liikaa minun mukavuudestani. Tämä gag on loistava aloittelijoille, koska voit "helposti" (ilman liikaa vaivaa) sekä hengittää sisään että pakottaa sen ulos ilman, että kumppanisi tarvitsee kiristää sitä. Ainoa haittapuoli on tietenkin itse muovipallon laatu, sinun on poistettava kaikki muovijäämät ennen käyttöä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Gag
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on ensimmäinen kerta, kun olen kokeillut gagia, ja olen iloinen, että siinä on reikiä, se tarkoittaa, että voin käyttää sitä pidempään, joten jos olet uusi gag, kuten minä, tämä on täydellinen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Vaikea mutta helppo
Anonymous - 13. mar. 2024
Kaiken kaikkiaan varsin hyödyllinen, erityisesti aloittelijoille tai ihmisille, joilla on ongelmia hengitysteiden tukkeutumisen kanssa. Säädettävä eikä ole kivulias, ja hengittäminen on helppoa. Materiaali on kiinteää muovia, joten se ei ole täysin mukava. Se tuntuu kovalta ja vaatii ehdottomasti totuttelua. Kumipallo voisi olla myös mielenkiintoinen vaihtoehto, mutta silloin menettäisit ilmareiät, jotka toimivat juuri niin kuin pitääkin - ilma pääsee helposti suuhun pallon läpi, eikä hengitysongelmia pitäisi esiintyä. Jos olet aloittelija, tämä on ehdottomasti hyvä vaihtoehto; jos haluat enemmän mukavuutta, se riippuu siitä, kuinka tottunut olet hengittämiseen, jolloin kumipallo olisi luultavasti mukavampi käyttää. Suuri kysymys on siis miellyttävän pallon tai hengityksen välillä, mikä on päätös, joka on tehtävä yksilön itsensä tekemänä. Tärkeä yksityiskohta on se, että koska pallo pidetään tukevasti paikallaan sellaisenaan, se ei tunnu liian tunkeilevalta suussa, joten siinä on runsaasti tilaa liikutella kieltä ja hallita sylkeä, jotta siitä ei tule liian epämukavaa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Kumiallergisena se on aivan loistava.
Anonymous - 7. apr. 2016
Ostin tämän suukapulan, koska olen allerginen kumille ja minulla on ollut vaikeuksia löytää suukapuloita, joita voin käyttää ilman epämukavuutta. Se toimii niin kuin pitääkin, ja on todella hieno kokemus saada lisää ilmaa ilman, että se on vähemmän perverssi kuin tavallisesti ;) Minun piti tottua kovaan muoviin, mutta nyt pidän siitä enemmän kuin pehmeämmistä suukapuloista. Ainoa asia, joka minun on huomautettava, on se, että sitä on hieman vaikea puhdistaa kuolasta, koska sitä on paljon (ainakin minun tapauksessani) Ehdottomasti suositeltava tuote, kuolasta huolimatta ;)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Pitkän ajan kuluttua
Anonymous - 13. mar. 2024
Minulla on ollut tämä gag jo pitkään ja halusin vain sanoa, että se on hyvä ja helppokäyttöinen. Mutta jonkin ajan kuluttua se voi alkaa leikata suuta. Muuten olen ollut tyytyväinen tähän gagiin.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Darth Vader
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava aloittelijan vekotin kohtuulliseen hintaan. Mukava pallokoko ja hieman hengittävä. Edullinen, mukava materiaali. Ei sovellu pitkäaikaiseen käyttöön kulmikkaan hihnan vuoksi, joka voi leikata suun kulmia. Epäsopiva muotoilu puhdistamisen kannalta. Ilmareiät tarjoavat suoran ulostulon tahalliselle tai tahattomalle kuolalle, eikä palloa voi avata puhdistusta varten. Koska kaulan ympärysmitta on pieni, olen joutunut tekemään ylimääräisiä reikiä ja leikkaamaan hihnaa. Kuulostan hieman Darth Vaderin kaltaiselta ja kuolaan kuin hullu, mutta se on viihdettä ja hellyyttä parhaimmillaan. Gag on ehdottomasti perverssi, ja on hauska kävellä ympäriinsä painojäljet suun kulmissa tuhman jutun jälkeen. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful