Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
SexFlesh Ample Adam Aidonkaltainen Imukuppidildo var 1

SexFlesh Ample Adam Aidonkaltainen Imukuppidildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

SexFlesh Ample Adam on aidonkaltainen imukuppidildo, joka sopii erinomaisesti luonnollista ja täyttävää kokemusta kaipaavalle.

Dildo on muotoiltu aitoa penistä vastaavaksi. Sen terska ja suonet erottuvat selvästi, ja sen tyvestä löytyy pari pehmeitä kiveksiä. Se on myös kooltaan aidonkaltainen: sen sisään asetettava pituus on 15,5 cm ja halkaisija 4,5 cm, joten se tarjoaa miellyttävän täyttävää stimulaatiota.

Dildon pohjassa on imukuppi, jonka avulla sen voi kiinnittää sileisiin pintoihin, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

Ample Adam on valmistettu joustavasta TPE:stä, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Käytön jälkeen puhdistat dildon helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ihan hyvin
Anonymous - 13. mar. 2024
Se istuu todella hyvin imukupin avulla. Tyttö sanoi, että se kuivui hieman, mutta muuten tuntui hyvältä. Ei liian terävä suonissa. Juuri tarpeeksi kova.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Helvetin hieno dildo!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen kokeillut tätä dildoa anaalipeliin ja minun on sanottava, että olin yllättynyt tunteesta. Se ei oikein sovi takaovelle, koska se on paksuin edessä, mutta koska se on myös joustava, se toimii. Joustavuus tarkoittaa, että pystyin viemään sen koko matkan taaksepäin ilman epämukavuutta - se on ensimmäinen kerta, kun olen kokenut sen! Joustavuus tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että se liukuu melkein liian helposti, eikä edestakaisessa liikkeessä ole paljon tunnetta. Mutta jos pidät siitä, että sinua täytetään selkäpuolelta - silloin se on voittaja. Se ei kuitenkaan ole aloittelijoille - lähinnä siksi, että se on paksuin edessä, joten tunkeutumista voi olla vaikea hallita, kun pääset paksumman kohdan ohi. Anaalikäyttöön suosittelen ehdottomasti dildoja, jotka ovat paksumpia tyvestä kuin edestä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful