Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
SexFlesh Monika's Tight Pussy Stroker Itsetyydytin var 1

SexFlesh Monika's Tight Pussy Stroker Itsetyydytin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Monika's Tight Pussy Stroker on pieni ja kiihottava itsetyydytin, joka mahtuu sopivasti käteen. Voit myös antaa sen kumppanisi käsiin, jotta hän voi hemmotella sinua sen avulla.

Holkki on muotoiltu muistuttamaan emätintä ja sen sisäpuoli on juomutettu, jotta se tuntuisi mahdollisimman stimuloivalta ja aidonkaltaiselta peniksen ympärillä. Holkki on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joten se tarjoaa todella luonnollisen kokemuksen etenkin kun käytät sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta.

Koska holkki on pehmeä, voit helposti säätää sen tiukkuutta puristamalla sitä kädelläsi. Joustavuutensa vuoksi holkki on sopivan kokoinen useimmille miehille.

Käytön jälkeen voit puhdistaa holkin huuhtelemalla sen lämpimällä vedellä ja käyttämällä siihen seksilelun puhdistussuihketta korkean hygienian takaamiseksi. Suosittelemme myös käyttämään holkkiin aika ajoin Fleshlightin huoltojauhetta puhdistuksen ja kuivumisen jälkeen, jotta materiaali säilyttää pehmeytensä ja joustavuutensa käyttökerrasta toiseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kokeilemisen arvoinen tuote
Kokeilunhaluinen - 6. dec. 2021
Epäilin tuotteen laatua, koska edullinen. Hyvä, toimiva ja riittävän pieni, joten helppo piilottaa katseilta. Muista ostaa liukuvoide samalla.
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Super
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful