Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Shots Pumped Ladattava Automaattinen Pumppu Rinnoille var 1

Shots Pumped Ladattava Automaattinen Pumppu Rinnoille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Pumppaa povesi kiihottavan pulleaksi ja kiinteäksi Shots-tuotemerkin automaattisella rintapumpulla - ainakin yhden illan ajaksi. Uhkean ulkomuodon lisäksi rintojesi tuntoherkkyys kasvaa, jolloin ne ovat erittäin vastaanottavaiset kaikenlaisille kosketuksille hellistä hyväilyistä kiusoitteleviin nipistyksiin.

Suloisen roosanvärinen pumppu koostuu ladattavasta moottorista, silikonisista letkuista ja kahdesta suuresta, läpikuultavasta akryylistä valmistetusta kupista, joiden reuna on päällystetty miellyttävän pehmeällä silikonilla. Lisää vesipohjaista liukuvoidetta kuppien suulle, niin saat aikaan kunnon alipaineen.

Pumppu on todella helppokäyttöinen. Liitä letku kuppeihin ja moottoriin, aseta kupit rinnoillesi ja pumppaa kumpujasi kunnes olet saavuttanut haluamasi tulokset. Löydät moottorista käynnistyspainikkeen, alipaineen käynnistävän painikkeen, josta säädät 3 pumppausintensiteettiä, sekä alipaineen vapauttavan quick-release -painikkeen.

Käytä pumppua kerrallaan korkeintaan 20-30 minuutta kumpaankin rintaan ja pumppaa vain niin kauan kuin se tuntuu miellyttävältä. Käytön jälkeen puhdista kupit vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
nil, ei sovi pienille rinnoille, kupit ovat aivan liian suuret.
Anonymous - 13. mar. 2024
nolla, kupit aivan liian suuret, eivät sovi lainkaan kaikille rinnoille, kuten mainoksessa ilmoitetaan.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful