Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Shots Toys Easy Rider Suumasturbaattori var 1

Shots Toys Easy Rider Suumasturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Easy Rider -suumasturbaattori on pehmeiden huulien muotoinen itsetyydytysväline miehille.

Sen sisäpuolen pinta on uritettu, mikä antaa erittäin realistisen tunteen käytön aikana.

Easy Riderillä on mahdollista kontrolloida, paljonko tyhjiötä haluat peniksesi ympärille masturboinnin aikana.

Easy Rider on kertakäyttöinen, mutta jos peset sen huolellisesti, voit käyttää sitä useammankin kerran.

Masturbaattorin mukana toimitetaan pieni paketti liukuvoidetta.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Käyttökelpoinen.
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä tuntuu melko samanlaiselta kuin emättimen ja anaalin, mutta aukko on melko ainutlaatuinen ja antaa itse asiassa hieman erilaisen tunteen, kun liu'utat sisään. Siinä ei ole värisävyjä, kuten kuvassa näkyy, mutta sillä ei ole oikeastaan väliä. Se tuntuu ihan hyvältä, mutta siinä on sama ongelma kuin kahdessa muussa mallissa; kun masturboit sen kanssa "kupissa", se joko työntyy sisään niin, että penis raapii kupin reunaa vasten (ei mukavaa!), tai silikoniholkki vetäytyy ulos (jos voiteluaineen määrä vähenee hieman käytön jälkeen), mikä tarkoittaa, että joudut näpyttelemään holkin työntämistä takaisin kuppiin, ja siitä tulee vain sotkuista. Joten sinun on käytettävä sitä ilman kuppia. Tämä antaa täysin ainutlaatuisen tuntuman, mutta laatu ei ole aivan parhaimmillaan, koska kanava, johon liu'utat, ei ole aina keskitetty, joten jos et ole varovainen, päädyt tunkeutumaan holkkiin. Nämä ovat myös hieman lyhyitä, joten voit helposti päätyä kiiltämään hihan päässä olevan tuuletusreiän läpi. Tämä voi tuntua melko hyvältä, mutta se voi tulla yllätyksenä ja aiheuttaa paljon enemmän sotkua, jos päädyt lopettamaan tuossa asennossa. Jos olet hieman keskivertoa leveämpi, nämä halkeavat melko helposti aukkoon. Tämä halkeili helposti kolmen käyttökerran jälkeen. Se on edelleen hyvin käyttökelpoinen, mutta siitä puuttuu osa tiiviydestä ja tyhjiövaikutuksesta. Hintaluokassaan tämä on ihan kelpo pikku juttu. Ja kun vähän keskittyy huoltoon, se voi kestää säännöllisellä käytöllä reilusti yli vuoden.
Konekäännös sivustolta sinful.no
ensimmäinen taskulamppu
Anonymous - 13. mar. 2024
hei ostin sen kokeillakseni miten ne ovat ja täytyy sanoa, että se ei ole kuin oikea asia, mutta se on erittäin mukava, joten voin ehdottomasti suositella hintaan :D
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful