Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Shots Toys Seductive Pussy Masturbaattori var 1

Shots Toys Seductive Pussy Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Viettelevä Shots Toys Seductive Pussy Masturbaattori on ihanan pehmeä itsetyydytin, joka tuntuu todella luonnolliselle ja lämpenee nopeasti vartalonlämpöiseksi käytössä.

Sen sisällä olevat juomut kiihottavat sinua joka työnnöllä. Ulkopuolinen rakenne takaa hyvän otteen tuotteesta. Masturbaattori on valmistettu joustavasta materiaalista, joten se sopii useimmille miehille.

Puhdistat masturbaattorin helposti lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattorin kanssa saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Tuotteen mukana saat pienen näytepakkauksen liukuvoidetta (6 ml).

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Super duper seksilelut
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun paketti saapui, olin aivan hurmioitunut, olin odottanut sitä kuin pieni lapsi. Aloitin heti käyttämään sitä ja olin erittäin iloisesti yllättynyt siitä ihanasta tunteesta, jonka sain tuotteesta, sain orgasmin jo 2 minuutin kuluttua, ilman, että todella yritin sitä. Orgasmi oli kuin mikään, mitä olin koskaan kokenut aikaisemmin, kehoni tärisi useita minuutteja sen jälkeen. Suosittelen tuotetta kaikille miehille, jotka haluavat kokeilla jotain muuta kuin kättä ja jos he tarvitsevat äärimmäistä stimulaatiota.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful